Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prinesSss

farba do wlosow odcien brazowy

Polecane posty

Gość prinesSss

moj naturalny kolor to brązowy. Mialam kiedys pasemka blond ale strasnzie po nich mi sie lamaly wlosy. Swojego koloru juz mam dosc, ani nie jest lsniacy a wygląda tak naturalnie. Dlatego chcialabym zafarbowac na ciemniejszy brazowy zeby kolor byl sliczny ;) myslalam nad brązową czekoladą ;) z joanny jest za 7 zł. Podobno im ciemniejszy tym mniej sie wlosy niszcza a ja je maltretuje prostownica :/ chcialabym cos takiego http://princessofmoon.home.pl/ALLEGRO/WLOSY/KITKI_60CM/AUKCJA/czekoladowy_braz.jpg http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/189/267/a68/949/057/6f9/425/e35/98b/122/7a_500x640.jpg

Gość princesSss
mam troszke jasniejsza karnacje od tej laski. Ale mam zamiar na solar chodzic bo studniowka w styczniu :/ czy moglaby mi ktoras z was powiedziec jaki to jest kolor? brazowa czekolada? czy jasny braz czekoladowa cyz ciemny :/ .. chce taki kolor

Gość Anq25
Te co wkleilas to sa dwa zupelnie inne kolory. Joanna to okropne g...podobnie palette. Jak juz chcesz domowymi metodami to wez garniera kosztuje jakies 12-14zł. Color naturals i wez sobie nr 5.3 albo 5. http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Koloryzacja-wlosow/Color-Naturals-5-3-Jasny-Zloty-Braz-28210-big.jpg Wyjdzie Ci i tak ciemniejszy niż na opakowaniu. Im dłuzej przetrzymasz tym ciemniejszy. Im niższy nr tym ciemniejszy. Jak zrobisz czekolade wyjdzie prawie czarny.Kolory na opakowaniu są przeklamane i okreslane przy czasie nakladania farby w w ok.8 minut czyli tyle ile zajmuje fryzjerowi. Amatorzy zazwyczaj nakładają w 15 minut albo i dłużej...i potem farby wychodzą o wiele ciemniej.

Gość ja mam taki kolor
włosów jak dziewczyna ze zdjęcia. farbuję włosy farbą garnier 100% natural color-odcień jasny złoty brąz. naturalnie mam coś pomiędzy ciemnym blondem a jasnym brązem (jak pasemko ze zdjęcia). codziennie maltretuję włosy prostownicą. włosy szybko mi rosną więc farbuje je co 4 max 5 tygodni-kolor na początku jest ciemniejszy a później się wypłukuje ale mi nie przeszkadza. włosy ładnie błyszczą.

Gość ja mam taki kolor
włosów jak dziewczyna ze zdjęcia. farbuję włosy farbą garnier 100% natural color-odcień jasny złoty brąz. naturalnie mam coś pomiędzy ciemnym blondem a jasnym brązem (jak pasemko ze zdjęcia). codziennie maltretuję włosy prostownicą. włosy szybko mi rosną więc farbuje je co 4 max 5 tygodni-kolor na początku jest ciemniejszy a później się wypłukuje ale mi nie przeszkadza. włosy ładnie błyszczą.

Gość ja mam taki kolor