Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska DDD

Nagłe przerwanie barania Cyprestu,

Polecane posty

Gość aska DDD

od razu zaznaczam że nie traktuje tabletek jak cukierki. Biore je od 9 mies. teraz, w grudniu chciałam je odstawić ale ze nie wiem jak bede sie czyła po a 9 stycznia moam studniowke, postanowilam ze jeszcze ten jeden miesiaac wytrzymamam. Wczoraj wiziełam 6 tabletke z nowego opakowania, od 3 dni czuje sie tragicznie. Bóle brzucha a od nich jeszcze gorsze bole głowy nie daja mi juz zyc. Uwazam co jem, jem teraz minimalnie i same delitakne zeczy a mimo to wciaz mam mdłosi, wstaje rano i czuje ze dzis tez bede zwracac. Przez caly okes jakos to wytrzymywałam ale od kilku dni nie daje juz rady. Z poczatku myslalam ze to nie przez tabletki, poorobilam wszystkie badania i teraz wiem ze innego powodu nie ma. NIe chce brac dzis kolejnej tablety. Wiem że powinnam docignąć do konca opakowania ale czarno to widze. Niedawno skonczyl mi sie okres a tu pewnie po odstawieniu wystapii kolejny. Wole te bole niz to co mam teraz. Jak myślicie, co mam zrobić ? Z moim Gin moglabym sie zobaczyc dopiero po swietach. :/ Jakie moga byc skutki tak naglego odstawinia ? Z góry dzieki za odp :)

Gość aska DDD
podnosze...