Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwekka2

ludzie z Londynu,co robcie na sylwstra?

Polecane posty

Gość sylwekka2

ja mialamwyjechac,ale nietstey moj chlopak nie jest z EU i okazalo sie ze nie dostanie wizy na czas,wiec niestety zostajemy w Londynie i nie wiem co robic.....

Gość WalkingWithAnts
nie jest z UE? a skad? Pakoland? Czy moze Somaland? hahaha

Gość WalkingWithAnts
nie jest z UE? a skad? Pakoland? Czy moze Somaland? hahaha

Gość sywekka2
pakoland

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii198989
pakoland...czli skad???...nie znam sie na slangu ulicy angielsiej emigracji..moge sie domyslac ze chodzi o pakistan..czyz tak..a jak nazywaja polakow w uk??pojeband???...

Gość WalkingWithAnts
wspolczuje wyboru... a takze konsekwencji, czuje obrzydenie do was, durnych i naiwnych dziewczyn z wiosek ktore mysla ze wyjda na prosta z tym sniadym 'przystojniakiem' :)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii198989
moze maja dosc roznianczonych albinoskow z polski ....?? z pozwoleniem na prace ..........

Gość sylwekka2
Dzieki za rady i pomoc- juz wiem co bede robic, beda sobie szukala chlopaka-polaka ,zeby moje cudowne polskie spolecznestwo go zaakceptowalo! a wy podejrzewam bedzie sleczyc nad ksiazka pt.''Czytanie ze zrozumieniem-od czego zaczac- podrecznik dla osob intelektualnie ograniczonych''

Gość WalkingWithAnts
Ale kto mowi ze roznianczeni polaczkowie sa lepsi? Sa inne lnacje niz brutalne gnoje z pakistanu, arabii, muzulmanow itp... dziewczyny czy wy naprawde takie glupie jestescie? Sa normalni anglicy co maja w glowie poukladane, francuzi, hiszpanie czy nawet szewdzi... po co od razu zmieniac religie dla tego sniadego faceta, ubierac szmate na pysk i udawac ze nie jest sie polka? Smiesza mnie te dziewczyny.

Gość WalkingWithAnts
Ale kto mowi ze roznianczeni polaczkowie sa lepsi? Sa inne lnacje niz brutalne gnoje z pakistanu, arabii, muzulmanow itp... dziewczyny czy wy naprawde takie glupie jestescie? Sa normalni anglicy co maja w glowie poukladane, francuzi, hiszpanie czy nawet szewdzi... po co od razu zmieniac religie dla tego sniadego faceta, ubierac szmate na pysk i udawac ze nie jest sie polka? Smiesza mnie te dziewczyny.

Gość bleeeeede19080
no w smie zgadzam sie z toba..ale trzeba miec w sobie choc 30% tolerancji..niestety tobie brakuje... ja studiuje z tymi turbanami..i naprawede sa o wiele madrzejszymi ludzmi nizz niektorzy polacy ktorym mozg sie po budowie zlasowal...

Gość kewjfoijfgoi
ja ie rozumien ganz nic...ewerything co wiem ze od zawsze mama miala polki do celaning a tata panow do prac fizycznych..a z czarnymi chodzili na cooffeee...bo oni takich badziwnych prac sie nie chwytaja....w maku maja powazne stanowiska na kasie..itp...

Gość ja nie wiem nic a nic
Poprzednik dobrze ujal sytuacje polakow za garnica..Przewaznie czarnym usluguja..A oni stukaja ich kobiety

Gość T Love Paweł
Ja lecę do Japonii: http://www.tanie-latanie.net/tanie-loty/wyszukaj?panstwo=Japonia bo to jest jedno z pierwszych miejsc na świecie gdzie się sylwester odbędzie :) A czy się jest z Pakistanu, czy z Pakistańczykiem, czy z Polski, czy z Polakiem, to różnicy tak wielkiej nie robi, jak to czy się jest z normalsem czy burakiem. T Love!

Gość WalkingWithAnts
ojejku.