Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 .21ona

problem z mama...blagam niech ktos mi cos doradzi

Polecane posty

Go艣膰 .21ona

w naszym domu przez ponad miesiac byl szczeniak okazalo sie ze nie mamy dla nie wystarczajaco nerwow i czasu i zdecydowalysmy z mama ze go wydamy, od tygodnia nie ma go z nami na poczatku bylo ciezko ..smutno i pusto w domu, mnie przeszlo, ale moja mama caly czas za nim teskni, placze nie odzywa sie do nikogo, nie je ciagle lezy i spi.... co mozna zrobic w takiej sytuacji...? sprowadzenie psa z powrotem nie wchodzi w rachube

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w艂a艣nie dzi艣...
oddanie by艂o b艂臋dem, bo pies jest jak dziecko, przywi膮zujesz si臋, t臋sknisz, a teraz my艣lisz o nim, czy jest mu tam dobrze itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .21ona
wiem bo ja tez o nim caly czas mysle jak mu tam jest itp. ale teraz to schodzi na drugi plan bo mysle o mamie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HGJHGHG
g艂upia idiotka bierze psa a potem oddaje!!!!!!!!!!!!! jak ja kurwa nienawidz臋 takich ludzi, ciebie tez powinni oddac dziwko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj...nie艂adnie
Kurwa ma膰 pies ,to nie stary 艂ach,ze mo偶na tak sobie pozby膰 si臋.Jak dla mnie ,to jestes wredna suka.Twoja mama ma dobre serduszko i w og贸le jej sie nie dziwi臋,偶e tak sie zachowuje.Marsz po tego pieska i to juz ,j偶eli Ci cho膰 troch臋 zale偶y na Twojej mamie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 happy pitbull
dzisiaj wyj膮tkowo si臋 powstrzymam i nie powiem co o was my艣l臋 :o matce przynie艣 nowego zwierzaka, mysz na przyk艂ad, bo do odpowiedzialnych zwierz膮t si臋 nie nadajecie :o

Udost臋pnij ten post