Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maria22111

ANTOSIUK ROMAN-PEDIATRA BIALYSTOK - KTO BYL KTO ZNA?

Polecane posty

Gość Antosiuk
ponoc dobry ale drogi

Moja znajoma prowadza tam mego chrześniaka od prawie czterech lat. Mówi,że w Białymstoku lepszego nie ma,jeśli chodzi o alergie. Nie wiem do końca jak to jest,bo płaci dużo za każdą wizyte,nawet jak tylko kontrolna,pierwsza -chyba 100 zł,następne niby troche mniej. Tylko co z tego,jeśli ten mały i tak non-stop jest chory??

Gość adbgufs
nie polecam Antosiuka - więcej u niego czary mary niż konkretów. jeśli już to polecam Szczepańskiego - to jest szef neonatologii w PSK. Chyba przyjmuje w centum damiana na tbsach

popieram osobę powyżej. siedziałam raz w jego willi w poczekalni prawie dwie godziny i praktycznie wszystkim rodzicom wyglaszał podobne,jesli nie takie same teorie. On wciąz gada,jakby czytał z książek,.Dziwiłam się mojej znajomej że tyle płaci za teoretyczna wiedzę,która w niczym nie pomaga

Ale ma on taki sprzet w gabinecie jak USG? JAkie on badania robi? Chce sprawdzic czy moj syn jest po prostu zdrowy czy nie ma nic w "srodku"..Na zewnatrz niby ok ale zadna z nas nie wie tak naprawde co sie dzieje u dziecka w srodku

Gość mati 26 chciales/as cos napisa
?

Gość mati 26 chciales/as cos napisa
?

Gość nikt nic juz nie wie
?

Gość 100zl kosztuje
wizyta.

Gość moniczka001
Witam,chodzę z dziecmi do tego lekarza i chciałabym odpowiedziec na kilka pytań: 1.Wizyta pierwsza 80zł,następne 60zł(rok2009-bo w tym jeszcze nie byłam) 2.Tak doktor ma USG i robi badanie na pierwszej wizycie 3.Testy skórne alergiczne można zrobic na miejscu 4.Osobiście bardzo polecam tego lekarza Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę im oby jak najmniej musiały korzystac z porad lekarskich:)

Gość KPIWO
wIZYTA U pANA DOKTORA KOSZTUJE 80 ZŁ JESLI JEST TO PIERWSZA,NATOMIAST KAŻDA NASTEPNA 60ZŁ

potwierdzam. W roku 2011 pierwsza 80, kolejne 60. Najlepszy lekarz u jakiego byliśmy z dzieckiem. Wizyty konkretne. Jeśli chodzi o to, że prawie wszystkim rodzicom mówi to samo-może i fakt, nie zapominajmy, że refluks i alergia teraz u naszych dzieci to częste choroby. Przy każdej wizycie lekarz sprawdza uszy, nos, gardło, meirzy temp. Refluks stwierdza po zrobieniu usg tzw test z płynem (dziecko pije na leżąco w trakcie usg). Ostatnio Pan doktor przy pomocy usg sprawdzał czy w opłucnych jest czysto. Testy można zrobić w tym samym miejscu w określonym terminei. Przyjeżdża wtedy lekarka alergolog 90 zł, diagnozuje dr Antosiuk. Polecam

Dziewczyny dostalam namiary na tego lekarza. Mala ma nawracajace zapalenie oskrzeli z dusznosciami, podejrzenie astmy wczesnodzieciecej, refluks na badani rtg nie wyszedl ale ciagle mowia ze ma. Dotego podejrzenie alergi pokarmowej i ogolnie alergi. Czy warto naprawde do niego isc?? A moze ktos slyszalam o dr. Izabeli Koninowicz z Siewnej??

Gość MARCYSIA411
JA POLECAM.OD KILKU LAT JEZDZE ZE STARSZA CORECZKA...WIZYTY W PRZYCHODNIACH KONCZYLU SIE NA ANTYBIOTYKACH..A DOKTOR ANTOSIUK STARA SIE LECZYC BEZ ANTYBIOTYKU...JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JEGO LECZENIA...TERAZ TAKRZE MAJA MALA CORECZKA JEST POD JEGO OPIEKA..I JAK NARAZIE WIELKI SUKCES,,,ZERO ANTYBIOTYKOW PRZY CZESTYCH INFEKJCJACH...A CENA ZA WIZYTE 60 ZL...W TYM USG I BADA DZIECKO DOKLADNIE..WSZYSTKO SPRAWDZA...POLECAM!!!

Gość mufkamrufka
Dr Antosiuk jest najlepszym pediatra jakiego znam!a odwiedziłam ich wielu...corka w ogóle nie chciała spać od urodzenia,jeździliśmy od pediatry do pediatry,wszyscy mówili to samo -"taki jej urok,z czasem minie",wypisywali mnóstwo różnych leków,a to niby refluks,a to grzyby,a to nerwowość...nie miałam juz siły!koleżanka poleciła mi dr Antosiuka pojechaliśmy.Mozecie mi wierzyć lub nie ale juz po pierwszej wizycie nastąpiła poprawa!stwierdził,ze córka ma krótki odcinek poprzeponowy,wdrożył leczenie i po 8miesiacach nieprzespanych nocek moja corenka uczy się spać!dla mnie to niczym cud!nie ma żadnej innej choroby,które przypisywali jej inni lekarze.Wizyty są niedrogie,lekarz ma podejście do dziecka,wszystko opisuje,daje rady,słów mi brak zeby wychwalic tego człowieka!z gabinetu zawsze wychodzę spokojna.Polecam bo to naprawdę wspaniały pediatra.

Gość gość
A jak trzeba się przygotować do wizyty?