Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

kolczyk w jezyku

Polecane posty

zastanawiam się na takim...która ma? Chciałabym abyście podzieliły sie ze mną wrażeniami. Czy to boli? jak przekłuwają? Długo sie goi? Jakieś powikłania były? Trzeba chyba unikać pewnych produktów spożywczych? Czy on przeszkadza? Mozna by poczytać o tym w sieci ale wole jak napisze mi ktoś kto to "przeżył"-wydaje mi sie to bardziej prawdopodobne niz zachwalania właścicieli salonów.

Gość kaffeterianka
przypadkowe nagryzienia na tę metalową kulkę powodujące nawet zlamania koron zębów

Gość Wątor
kolczyk w języku mają ostatnie prostytutki do których sie zaliczasz

Gość fdfdffd
lubie takie co mi robia loda majac kolczyka na jezyku

Gość Wątor
Moja matka tez miała

juz ten temat byl.... zalezy kto robi mnie nie bolalo, ale przez pierwsze pare dni czujesz sie jakbys miala grype masz jezyk i gardlo obolale i spuchniete troche i mowic nie mozesz, ale to moja no i przygotuj sie na paracetamole, bo bez nich sie nie obedzie, ja juz swoj mam ponad 2 lata i wiekszych iuszkodzen na zdrowiu nie widze:P

Gość fdfdffd
robiłem koledze i bardzo sobie chwalił dotyk metalu na żołędziu.

kolczyk mam od 6 lat... przekłuwanie nic nie bolało, nie spuchłam, nie sepleniłam - ale to zależy od organizmu... żadnych powikłań, typu sączenie się z rany etc... zawsze można założyć ze stali nierdzewnej lub tytanu, by nie było uczulenia czy tym podobnych spraw... możesz sobie kupić płyn meridol do płukania ust, ułatwia gojenie ran... goi się max miesiąc, po dwóch dniach już się do niego przyzwyczaiłam... na początku tylko nie można nic gorącego jeść i pić... kolczyk w niczym nie przeszkadza, jem to co jadłam, piję to co piłam... jak zdjęłam po roku do rezonansu magnetycznego głowy, to jak bez ręki się czułam...

Gość Miska_z_liska
mialam kolczyk w jezyku nie jestem prostytutka , 1) nie boli 2) kolo tygodnia nie mozna jesc zylam na jogurtach 3) powiklan nie bylo 4) po przebiciu tak potem nie 5) Na poczatku glupie wrazenie ze go polkniesz ale potem ok sciagnelam dlatego ze bardzo niszczy zeby , ogolnie ladna ozdoba i przyjemne doznania w trakcie s...

Gość nie rob sama
samej nie rade robic gdy mozesz sobie trwale uszkodzic język, sparaliżować go np albo np przebic zyle i dostac krwotoklu i sie wykrwawic

właśnie to mnie zastanawia-przecież to jakby nie patrzeć-rana w języku jak dostanie się tam np.coś słonego? Kurdę jak tak słucham to chyba odpuszczę...Albo to tylko strasznie brzmi.

Przekłuwanie trochę boli, ale jest to ból do zniesienia, ja byłam zdziwiona że tak szybko mi przekłuli język:D Później przez kolejnych parę dni trochę sepleniłam i miałam dosyć mocno spuchnięty język, ale nie gardło:O a I jak przekujesz to nie wyjmuj kolczyka przez jakiś czas, bo później możesz mieć problemy z ponownym jego włożeniem:) Ogólnie fajna sprawa:D

Gość Miska_z_liska
dlatego przez okolo tydzien odpusc sobie jedzenie slonego plukaj po kazdym jedzeniu szalwia i nie tylko po jedzeniu . ja bym miala go nadal gdyby nie niszczenie szkliwa bo on jednak uderza czasem o zeby

Gość mam konto internetowe
nie rezygnuj tak latwo! :)

Gość
Na samą myśl mam dreszcze :o