Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www.ja

konta internetowe-opinie

Polecane posty

Gość mam konto internetowe
i powiem ci, ze to wygoda jest, nie trzeba dupy z domu ruszac by cos kupic i od razu zaplacic. albo doladowac telefon

mam od kilku lat i jestem zadowolona wszystko mogę sobie opłacić z domu i na bieżaco znam stan konta

Niestety mało konkretne te odpowiedzi, więc:nazwa banku, opłaty,co oferują bezpłatnie i dostęp do bankomatów

alior opłata tylko za kartę do bankomatu - 3 zł m-cznie (ubezpieczenie transakcji w razie kradzieży) prowadzenie, przelewy i wszystkie bankomaty - bezpłatnie

mbank 0 zł mies.

tak. mozna trak ja mam ekonto i konto emax plus (ma wieksze oprocentowanie, do emax plus nie karty, ale jest wyzsze niz w emax ktore ma karte) i mozesz sobie chomikowac hajs na emaks plus i zeby wyplacic to przelewasz na ekonto albo do innego banku gdzie ma karte, ja tak robie, nie aktywowalam karty do ekonta nawet, a drugie konto mam e eurobanku i tam ma karte (tez 0 zeta). w eurobaku maja int. klonto niezle orpocentowane, ale nie wiem jak z oplatami, mjysualabys soprawdzic

a sorry, oi zeta za prowadzenie rach., eurobanku (ale nie int. a zwykle) ale za karte sie placi 95 gr mies.

Gość sdfsdfgsd
zaraz się posiadacze kont w mbanku zjawią i zaczną wywijać jaki to on jest zajebisty i wszystko można😴

nie wszystko mozna, ma tez wady, ale pisze o tym banku bo mam tam konto i wiem, co i jak 😴 zawistniku pierdolony 😡