Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super mamma

Czy dobrze karmie swojego 6-miesieczniaka??? OCENCIE

Polecane posty

Gość super mamma

9.00--180ml mleka +lyzeczka kleiku ryzowego 10.30--1 starte jablko 14.00--obiadek ze sloiczka 18.30--240 mleka + 3 lyzeczki kleiku ryz 23.00--180 kaszki na mleku 4.00--180 mleka +lyzeczka kleiku ryz miedzyczasie 180ml herbatki koperkowej nieslodzonej

Gość kucharka dla niemowlaka
s~łoiczk do kub~ła na śmieci szmatoooooooooooooooooooo

Gość witamina B
a gdzie piwo i golonka?

Gość super mamma
Tak samo jak i takie GOWNO jak ty :D

Gość mimi2608
nie słuchaj słoiczki są zdrowe własnie, napewno z ekologicznych upraw!wszyscy je dają bo własnie maja mniej nawozów niz te ze sklepu!!!!

Gość mimi2608
bardzo fajnie mu skomponowałas jadłospis! super!!!moja mała to nie lubiła kaszki, ledwo kilka łyzek zjadła, wolała deserki Hipp owocowe i jabłka też starte!a mleko oczywiście też!

Gość super mamma
moj ostatni wpis byl do kucharkie dla niemowlaka , czy jak jej tam... :D

Gość mimi2608
super mamma wiemy wiemy ze to było do niej

Gość super mamma
mimi -- dzieki 👄 chcialam sie tylko upewnic. TRoche sie obawaiam ze miedzy 14 a 18.30 jest za dluga przerwa, przynajmniej tak twierdzi moja mama , jak sadzisz

Gość mimi2608
super mamma coś tyo 14 akurat je zupke ze słoczka, jest jej tam sporo prawda, ona jest bardziej gęstsz i sytsza od mleka wiec uważam ze spokojnie ta przerwa jest ok, zreszta przeciez byś wiedziała ze dziecko gdyby głodne dziecko było, płakłao by i wogóle!!! ja mojej malej np jak pól roku miała to własnie robiłam takie przerwy po4 godz bo tak ona sama sobie ustaliła jak dawała wczesniej to ledwo wsocnełam w nią cokolwiek(to latem tak było)!zimą troche czesciej chciała jesc ale juz wieksza była i inne potrzeby miała hihi, zupki są syte wiec napewno tak przerwa jest ok!

Moja ma 5 miesiecy i gdyby jadła tyle co twoje dziecko to byłabym szczesliwa.... Gabi musiałam tymczasowo odstawic od piersi bo biore antybiotyki i próbuje jej dawac mleko modyfikowane ale ona nie chce pic. Udaje mi sie jej wcisnac max 40-50 ml... Rano ok 9 daje jej kaszke mleczna na gęsto łyzeczką OK 12 prubuje jej dac słoiczek - zje albo i nie.... Ok 15 zjada słoiczek-obiadek z mięskiem Ok 18.30 Kaszka na gęsto Ok 22 mleko sytrzykawką ile sie da zwykle nie wiecej niz 50ml... I tak jest od tygodnia. Jak probuje jej wcisnac wiecej to pluje i wrzeszczy... Wczesniej byla tylko na piersi. Mam zamiar do piersi wrocic ale kaszke i obiadek bede jej dalej podawac...

A po co jej dajesz herbatke koperkową...? Lepiej chyba dawac zwykła wode. Moja starsza córka ma ponad 3 lata i do dzisiaj pije do kazdego posiłku czystą wode. Tak była przyzwyczajona i tak lubi. Proponowałam jej herbate ale nie chce i dobrze ze nie chce bo najzdrowiej pic wode.

Gość mój synek za tydzień skończy
6-mcy i u nas jadłospis wygląda tak: 5-6 rano 180 ml mleka 9- kaszka ryżowa łyzeczką 150ml 12.30- obiadek ok 15;30- mleko 180 ml o 17.30- owoce 20- mleko 210ml i śpi do rana do 5tej albo 6stej,czasami ma i tak ze obudzi sie o 7;30 wiec o 8 daje juz kaszke :)

Gość mój synek za tydzień skończy
oczywiście między czasie dostaje wode do picia albo jakiś soczek

Gość super mamma
moj synek za tydzien... --wydaje mi sie ze za czesto karmisz swoje dziecko, nie ma on problemow z waga????

Gość jej wysokości makrela
czasami trzeba dać troche paszy dla świń ale takiej wysoko glutanowej

Gość twój powinien mieć problemy
spójrz ile zjada,non stop kleik

Gość super mamma
ale nie ma zadnych problemow z waga. A poza tym lekarka zalecila dawanie kleiku, pipo :D