Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknookaaaa

czemu on sie tak zachowal??? co ccial tym osiagnac ??? pomocy

Polecane posty

Gość pieknookaaaa

Od pewnego czasu utrzymuje kontakt z pewnym chlopakiem, mam wrazenie ze jmu sie podobam bo jestem atrakcyjna dziewczyna, wielokrotnie dawal mi do zrozumienia ze mu sie podobam, on wynajmuje mieszkanie i ostatnio szukal wspolklokatorow, a dzisiaj mi oznajmil ze prszyly do niego jakies 2 fajne potencjalne wspollokatorki, a teraz jak znowu weszlam na gg - to znowu mnie zaczepil i zaczal od stwierdzenia ze ma juz wspollokatorki. Co on chce tym osiagnac?? tymi tekstami?? Jak zareagowac teraz, pokazuje ze mam to w nosie pogratulowalam mu. co radzicie pomocyyyy please!!!!!

Gość zaproponuj że mu zrobisz loda
i wyliżesz jajka.

Gość odgłupiona
piszę za siebie - wymyślaj lepsze prowokacje. :P

Gość pieknookaaaa
no moze i chcial sie podzielic , bo on mi bardzo duzo pisze, tak naprawde mnie nie zna dobrze a juz proponuje ze podarowal by mi telefon bo kupil 2 identyczne i czy bym chciala. No bylam w szoku , a dzisiaj drazyl temat wspollkatorek. I dal do zrozumienia ze bedzie ogladal z nimi filmy i rozmawial.

Gość pieknookaaaa
no moze i chcial sie podzielic , bo on mi bardzo duzo pisze, tak naprawde mnie nie zna dobrze a juz proponuje ze podarowal by mi telefon bo kupil 2 identyczne i czy bym chciala. No bylam w szoku , a dzisiaj drazyl temat wspollkatorek. I dal do zrozumienia ze bedzie ogladal z nimi filmy i rozmawial.

Gość pieknookaaaa

Gość pigułka w trakcie mgrr
ojej tak ciezka zrozumieć ze chciał w Tobie wzbudzić zazdrosć i ze mu sie udało... odpowiedziałas bardzo dobrze, nie drąz tego tematu tylko udawajz e to naturalna rozmowa..a za kilka dni wspomnij jak to chłopak w tramwaju cie zaczepił i chciał na kawe umowić--oh taka historia milo mi sie przydarzyła.... i jedziesz.. powodzenia

Gość pigułka w trakcie mgrr
jej chciał wzbudzic w tobie zazdrosci i mu sie udało... odpowiedziałas dobrze, nie ciągnij jednak rozmowy na ten temat... a za kilka dni wspomnij jak to trafiła Ci sie miła przygoda i zaczepił cie chłopak w tramwaju czy na ulicy... heh uzyskasz taki sam efekt

Gość mała odpowiedz
wzbudzanie zazdrości jest godne politowania...