Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemnaj

Jak ja jej nie znosze...

Polecane posty

Gość jestemnaj

Chodzi o narzeczoną brata mojego chłopaka. Ja mam 16 lat,ona 26. Ciągle słysze od rodziców chłopaka jaka ona jest cudowna: ach, ma dwa prestizowe kierunki studiów skonczone, ach sami się utrzymują, ach ciekawe co tam u nich. A to ja powinnam byc na pierwszym planie, w końcu to ja urodziłam im wnuka, a ona odklada macierzyństwo "bo jeszcze swojego domu nie kupili",żałosna jest. Nie lubi mnie bo ja nie chce zadawać się z siostrą mojego chłopaka, a czemu mam to robić jak ona w ogóle nie jest wylansowana. Ostatnio planują ślub w jakimś pałacu na swój koszt, bo "nie chcą brać pieniędzy od rodziców, bo mają jeszcze trójke dzieci na utrzymaniu".Też mi wspanialomyślność. A rodzice ich namawiają, żeby wzięli pieniądze, a mogli by je wydać na moje dziecko, no ale po co myśleć o wnuku... :/

Gość uyuyg
ssij berło zazdrosna kurrwo babilońska :P

Gość jestemnaj
Dlaczego każdy temat uważacie, że to prowokacja, panna naprawdę mnie denerwuje. Ciągle słyszę jaka to jest ładna i mądra, tez mi piękność, maly gnom o wyglądzie nastolatki. I te zachwyty: taki mlody i dziewczecy wygląd a taki ciężki zawód wykonuje. Skonczyła jakąś gównianą metalurgię i stosunki międzynarodowe. Ciągle daje jakieś książki dla siostry mojego chłopaka,swojej imienniczki "ach jest taka oczytana". A ja nie czytam bo to beznadziejne zajecie. W ogóle ciągle coś kupują siostrom mojego chłopaka, a mojemu dziecku tylko kocyk sprezentowali, mają gest ;/

Gość Że jak że co że jak
Metalurgie i stosunki międzynarodowe?he hi he hi he ale żes se wymyśliła. Napisz jutro że się okazało iż to kobold z młotem między nogami który wykuwa lemiesze na zamówienie ludów zakaukasko waginalnych. Nie bój się brat wróci do ciebie w mgnieniu oka. O to byłoby provo dopiero ha !

Gość slabizzzzna
-5/10 🖐️

Gość Kazub
nie srała i pisze głupoty