Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksdfvjnf

jak długo?

Polecane posty

Gość ksdfvjnf

ile mam jeszcze czekać na słowa "kocham cie"... jak długo wy czekałyście?

Gość ksdfvjnf
a może coś na temat :p

Gość poprostu on
ale tylko słowa czy słowa+uczucie?

Gość ksdfvjnf
no nie wiem, zachowuje sie niby ok... ale powiedział że powie to dopiero jak bedzie naprawde pewien tylko ile ja mam jeszcze czekac

Gość poprostu on
no wlasnie,kocham Cie to i ja moge powiedziec Ci teraz ale czy to bedzie prawda???chcesz tylko to wslyszec?

Gość Małrycyna2
To jest tak, że ja mam w sobie coś takiego, że kazdy na wstępie mi to mówi. ;/

Gość ksdfvjnf
nie nie o to chodzi jasne ze ważniejsze są czyny. tylko że on powiedział że wyzna mi to dopiero jak bedzie pewny... wiec zakładam że jeszcze nie jest tylko kurde no co sie ma stac zeby zeby byl pewien nie pojmuje i trace cierpliwosc;p

Gość poprostu on
,,kocham ,,to tylko słowowazniejsze sa czyny,powinnas widziec jak sie zachowuje i bez słow to wiedziec.Skoro nic nie mowi moze nie kocha i liczy na to ze to przyjdzie z czasem.Ale chociaz nie kłamie.

Gość ksdfvjnf
a po jaki czasie ludzie zazwyczaj sie zakochują :D ale pytanie hehe

Gość poprostu on
po roznym.Jejt miłosc od pierwszego wejzenia( ..i to prawda) Ale mozna obok kogos zyc długo,a ona przyjdzie nie wiadomo kiedy i dlaczego.Ale jest jeszcze chwilowe zauroczenie mylone z miloscia

Gość ksdfvjnf
no właśnie on powiedział że nie chce pomylić zauroczenia z miłościa

Gość poprostu on
wiec musisz poczkac ,zobaczysz co z tego wyjdzie.A Ty jestes pewna ze go kochasz????

Gość Małrycyna2
w ile już czekasz ?

Gość ksdfvjnf
ja ogólnie szybko sie zakochuje... on kiedys też ale podono sie to zmienilo za sprawą jego bolesnych miłosnych przeżyć i dlatego teraz ma taka jak ja to nazywam filozofie życiową zaczęłam sie nad tym zastanawiać bo ja przez swoje przezycie powiedziałam mu że nie ide do łóżka z kimś gdy nie jestem pewna jego i moich uczuc (gdyż juz kiedys tak zrobiłąm a potem zaraz żałowałam)... no a w tym wypadku jego uczuc nie jestem pewna no bo mi tego nie wyznał. ale niedawnej nocy sprawy potoczyly sie inaczej no i sexilismy sie... zgodzilam sie no bo wiadomo że tego chciałam i nie mogłam odmówić... ale boje sie że znowu bede tego załować, tymbardziej że on wiedział to wszystko co myśle o tym sexie p.s dzieki ze mi pomagasz :)

Gość ksdfvjnf
poznaliśmy sie na końcu sierpnia, a jesteśny razem jakos od pazdziernika

Gość w jakim wieku jestescie
? po 2 m-cach sama bym nikomu nie powiedziala, ze kochma, to lekkomyslne

Gość dlaczego masz czekac
a moze po prostu ty mu powiedz ze go kochasz? Przeciez to nie jest gra, kto pierwszy powie tylko niby ma byc powiedziane szczerze... ja wielu moim bylym mowilam pierwsza ze kocham (z tym ze to byly milostki) a moj obecny powiedzial ze mnie kocha po 7 miesiacach, i wlasciwie bylo to wielkim zaskoczeniem bo mielismy "nie bawic sie w milosc" bylismy tzw. fuck friends, a teraz jestesmy ze soba 4 rok i jest bosko :)

Gość ksdfvjnf
nie jestesmy nastolatkami :) no nie wiem ja zawsze miałam z tym poblem bo szybko zaczynam czuc coś więcej.. .dlatego nie wiem jak mają "nomalni" ludzie ;p

Gość ksdfvjnf
po pierwsze ja nie chce mowic tego pierwsza, może to glupie ale nie chce, po 2 on tez mi powiedzial że niechciałby abym ja to piewsza powiedziala jemu... troche wydało mi sie to glupie z jego strony ale ok...

Gość w jakim wieku jestescie
to jest nie zbyt bezpieczne po tak krotkim czasie, przeciez trudno stwierdzic czy to zauroceznie czy milosc; nigdy nie spiesze sie z wyznaniem i nie domagam sie go,

Gość ksdfvjnf
ok już mi lepiej, poczekam spokojnie. tylko zeby mnie nie wystawił bo nie wytrzymam tego... w sumie nic na to nie wskazuje...a jak juz mi to powie to bede wiedziala że jest pewien :)

dziewczyno, w czym tkwi Twój problem? ciesz się tym, co macie i nie wyczekuj wyznań. wyluzuj. gdyby nie chciał z Tobą być, nie byłby. skoro jest, najwyraźniej jest mu dobrze. wielu facetów boi się dużych słów. "kocham" jest chyba tym największym. daj sobie i jemu czas... ciesz się tym, że jesteście razem. reszta, jeśli ma przyjść, przyjdzie z czasem.

Gość ksdfvjnf
tak, tak macie racje, dzieki za przemówienie mi do rozsądku :)

Ja jestem z kimś rok, znamy się od jakiś 4 lat. Takie prawdziwe 'kocham cię' że na prawde czułam, ze tak jest, ze byłam tego pewna uslyszalam po 4 miesiącach. Coś się stało, nie ważne co, ale chciałąm od niego odejść, bo bardzo mnie zranił. I wtedy właśnie padły te słowa, wcześniej też klka razy słyszałam, ale wtedy strasznie do mnie to dotarło. Mój chłopak bardzo rzadko mówi mi, że mnie kocha, sama nie wiem czemu. Może po prostu tak ma. Ale przyznam, czasem są sytuacje, kiedy chciałabym i potrzebuję usłyszeć, ze mnie kocha i tego nie ma... Ale jak rozmawiamy ze sobą przez GG, albo piszemy smsy, to pisze mi "kocham cię". Dlatego nie wiem, pisać może, a mówić nie? Czasem to jest dla mnie dziwne i ostatnio czesto o tym mysle , moze przesadzam, nie wiem.

Gość ja czekam wciążżż...
:(

Gość hfdhhs
Ale Wy głupoty gadacie, że 2 miesiące, to mało. Ja pierwsze "kocham Cię" usłyszałam po jakichś dwóch tygodniach i czułam, że naprawdę mnie kocha. Mówi mi to codziennie już od ponad 5-ciu lat. Dzisiaj mi powiedział, że szaleje za mną i kocha każdego dnia coraz bardziej :). Jak się kocha, to od razu. Miłość nie przychodzi z czasem. Skoro teraz nie jest pewny, to tak naprawdę nigdy nie będzie. Mój facet zwariował na moim punkcie od razu i pewnie tak już zostanie ^^.

Gość A po co ma mówic
Kochasz jego kase on to wie!!!