Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa_ona19

Obrzezany penis

Polecane posty

Gość anonimowa_ona19

Witam. Chcialam sie zapytac albo dowiedziec jak wyglada seks z mezczna ktory ma obrzezany penis. Czy jest to inaczej niz ze zwyklym? Jak wyglada milosc francuska? Moj chlopak ma takiego i nie wiem jak sie zachowac. Pomocy!

Gość tralalaaaaaaaaa
Chvj to chvj i nie ma znaczenia czy ma skorke czy nie ma.

Gość anonimowa_ona19
Czytalam ze seks z takim mezczyzna zmniejsza ryzyko chorob. Ale czy jest przyjemniejszy? Ja jestem jeszcze dziewica, on tez jest prawiczkiem. Jestesmy ze soba rok i powaznie myslimy juz o "tych sprawach". Stąd moje pytania

Gość anonimowa_ona19
Dlaczego tak uwazasz?

No przy oralu bynamniej nie bedzisz juz musiala skórki sciagać. zartuje...ale gdzies czytałem czy ci z obrzezanym dłuzej mogą.

Gość anonimowa_ona19
Ja wiem jak wyglada penis obrzezany i nieobrzezany. Chodzi mi o to, ze moj mezczyzna mial stulejke. 3 miesiace temu mial zabieg obrzezania. Jestem ciekawa czy wiele zmieni sie w naszym malym zyciu erotycznym. Kocham go, zdecydowalismy sie ze czas zrobic krok dalej niz to co do tej pory mielismy. Jestem pełna obaw jak to bedzie.

Ze stulejką na pewno by nic nie wyszło, ale skoro juz jej nie ma, to teraz powinno byc jak najlepiej...ale to juz zalezy od waszej fantazji i luzu. Chcesz pogadac napisz na maila.

Gość anonimowa_ona19
A o czym chcesz rozmawiac? Szukam tutaj refleksji i opinii kobiet ktore mialy podobny dylemat do mojego. Moze mialy podobne przezycia i tez baly sie tak jak ja.

Gość Wyczesany Roman
Nromalnie się dupniecie. Wazne zeby stal a nie czy ma skore czy nie. Pytania dziewic sa powalajace...

Gość DLATEGOze
wiekszosc ani szerokosc penisa nie zwieksza ani nie zmniejsza sie kiedy jest obrzezany