Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne zachowani

czemu nie chce jej poznac?

Polecane posty

moj chl(4mies) nie chce poznac mojej siostry.jutro on mnie odbiera z lotniska i ona tez chciala przyjechac,ale jej powiedzialam ze chce byc tylko z nim i ze z nia sie spotkam na spokojnie nastepnego dnia.gdy dzis sobie zazartowalam do mojego chl ze ona tez bedzie powiedzial ze on nie chce i ze jesli tak to niech sama mnie odbiera.dodam ze w ogole sie nie znaja.ona chce go poznac. nie rozumiem tego sprzeciwu?co myslec?

Gość sdfsdfsdfs
a moze sie znaja i to "dogłębnie" i dlatego tak sie broni

z pewnoscia sie nie znaja. chociaz jest jedna sprawa-on jest z policji i pare lat temu przezyla gwalt,moze miala z nim jakas stycznosc .nie wiem

Gość yahamaha
może to on ją zgwałcił :-o To nie jest głupi żart z mojej strony, wiesz, że takie 'rzeczy' się zdarzają.. :-o

ja jestem mlodsza. nie,on nie,wiem kto.mozliwe tylko ze on jakos prowadzil ta sprawe.nie wiem.dziwne dla mnie to.gdy go pytam,mowi ze jestem nudna z tym ciaglym pytaniem

Gdyby to on ją zgwałcił, to ona nie nalegałaby na spotkanie z nim- to dość jasne ;) Podejrzewam, że on przypuszcza, że Twoja siostra mogłaby mu się za bardzo spodobac i dlatego chce unikac spotkania jak najdłużej się da ;)

Gdyby to on ją zgwałcił, to ona nie nalegałaby na spotkanie z nim- to dość jasne ;) Podejrzewam, że on przypuszcza, że Twoja siostra mogłaby mu się za bardzo spodobac i dlatego chce unikac spotkania jak najdłużej się da ;)

Gość yahamaha
ale skąd ona ma wiedzieć, że 'on to on'? A on może być tego świadom, bo widział np. jej zdjęcie, zna nazwisko albo skojarzył jakoś, że ona-to-ona.

Gość yahamaha
albo...ona nie widziała twarzy napastnika. Zaś napastnik twarzy swojej ofiary nie zapomni nigdy. (widział ją zanim ją 'wybrał')