Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestokilkulatek

kiedy brak doświadczenia seksulanego jest przeszkodą

Polecane posty

Gość dwudziestokilkulatek

Witam Was Mam już dwadzieścia kilka lat i do tej pory nie uprawiałem seksu czy choćby pettingu (bo moje relacje damsko-męskie można łącznie zliczyć w kilku tygodniach, tj. były za krótkie: nie udało mi się trafić na właściwą Kobietę lub która również mną byłaby zainteresowana). I teraz kilka pytań: -czy taki brak doświadczenia powoduje, że większość z Was, jak tylko by się o tym dowiedziała lub zobaczyła tego oznaki (a oznak wg mnie szybko można zobaczyć, ponieważ na perwnych polach relacji damsko-męskich jestem nieśmiały-zablokowany), zrezygnowałaby? -czy facet bez doświadczenia, który ma grubo ponad 20 lat, no właśnie czy od razu przyczepiłybyscie jemu łatkę? jeśli tak to jaką? -czy wg Was szukanie Kobiety w klubie, w moim przypadku, jest bez sensu?

Gość dziewica 1984
SZUKAJ DZIEWICY

Gość herbata_z miodem_
szukanie kobiety w klubie jest bez sensu. oczywiscie na pewno sa tam tez porzadne dziewczyny ale bedzie ciezko trafic. no chyba ze chcesz taka laske z klubu ktora ciebie poprowadzi za raczke-ale chyba nie na tym ci zalezy? ja bym nie miala nic przeciwko niedoswiadczonemu, sama mam 23 lata i nie mam doswiadczenia (chociaz mam juz 1 raz za soba) i krepuje sie przy doswiadczonych facetach i wycofuje kiedy zaczyna sie robic powazniej. bledne kolo i jak sie nie przelamie albo nie znajde faceta takiego jak ty to bede tak uciekac do 30-tki albo dluzej:O

Gość krowkaww
Po pierwsze się nie stresuj:) Znajdź sobie dziewice i juz:) ja szczerze Ci powiem, ze nei za bardzo bym chciala kochac sie z prawiczkiem gdy ja juz dziewica nie jestem.Jesli szukanie dziewicy b=nie bedzie latwe to przespij sie z jakas znajoma, kolezank, dzeiwczyna poznana w dyskotece i juz :)

Gość sympatyczna nieznaaaajoma
krowka źle radzi, 1 raz to nie jest coś to można odwalić byle jak, byle z kim i byle gdzie, wiem, że faceci do tego inaczej podchodzą niż kobiety, ale wg mnie powinien być jakiś sentyment do tej osoby, a nie wspomnienia typu "najebałem się na dyskotece i zaliczyłem jakąś panienkę" no proszę was!! To jest obrzydliwe i sprowadzenie przyjemności z seksu do 0!! W ogóle co o takim mężczyźnie ma pomyśleć kobieta? 1 raz powinien być przemyślany, z ukochaną osobą i na trzeźwo!! Nie po pijaku.. Musisz takiej osobie zaufać by nie było jakiegokolwiek wyśmiewania w razie niepowodzenia :) Dla faceta jak i dla kobiety to jest duży krok naprzód, przeżycie, że można się ośmieszyć, więc nie rób tego z przypadkową osobą, bo możesz mieć uraz do końca życia, jesteś zablokowany, ale nie jesteś sam, wiele facetów/kobiet tego nie robiło w wieku 20 kilku lat i jakoś żyją :) Proponuję poznać równie niedoświadczoną osobę co TY lub poznać kogoś kto nie ma z tym problemu by uczyć kogoś od nowa, ale przede wszystkim musisz być szczery i powiedzieć, że tego nie robiłeś, nieważne z jakich przyczyn, liczy się szczerość i zrozumienie :) Załóż sobie konto na jakimś portalu jeśli się wstydzisz i działaj!! :)

Gość cłopppieccccch
chlopie to juz najwyzszy czas sie wziasc w garsc ,mam takiego znajomego co czekal tyle lat i wiesz co do tej pory jest sam ,a wszystkie jego byłe mówia jedno jest do niczego w sexie ,porazka a ma juz 38 lat wiec pospiesz sie zebys nie podzielił jego losu ,dodam jeszcze ze facet przystojny jak cholera ,wszystkie sie ogladaja za nim ,ale om ma normalnie problem czy co ,w łózku jest do bani i tyle a zadna kobieta nie chce zyc w dzisjejszych czasach z kims kto nie potrafi nic w łózkowych sprawach zaspokoic kobiety wiec do dziela

Gość dwudziestokilkuloatek
Dzięki za odpowiedzi :) Czyli jednak możliwości jest kilka, choć najbardziej odpowiada mi rozwiązanie przedstawione przez sympatyczną nieznajomą, Cóż, pozostaje ta najtrudniejsza część- znaleźć... a szukanie dziewicy- no to byłoby marnowanie czasu, chyba że od razu moje poszukiwania skierowałbym na 16stki w celu zwiększenia szansy trafienia na kogoś takiego...no ale o czy można porozmawiać z 16stką? poza tym wydaje mi się, że 16stki raczej oczekują od starszego faceta doświadczenia/inicjatywy, więc kółko by się zamykało. @chłopieccch ja nie czekam, tylko nie mogę znaleźć sobie kogoś kto byłby również mną zainteresowany (no chyba że mam brać jak leci) a możesz mi powiedzieć jaki ma zawód ten facet i jego byłe?co to za środowisko?

Gość sianasianasiana
Ja miałam 2 facetów łóżku. pierwszy był baardzo doświadczony, przede mną sypiał z wieloma. Byłam jego pierwszą dziewica. On wprost uwielbiał seks i to on mnie seksu 'nauczył". nie jesteśmy już razem (miał fatalny charakter). Teraz jestem z chłopakiem, ktorego ja byłam pierwszą. nie przyznał mi się. piszliśmy ze sobą do łózka po około pół roku i w czasie naszego pierwszego razu od razu poznałam, ze jest prawiczkiem. I tym razem to ja go uczyłam seksu. jest nam cudownie, to własnie z nim mam prawdziwe orgazmy. gdybym miała wybierać to facet prawiczek dla kobiety to skarb:) ps. mój miał wtedy 24 lata więc tez nie był "młody"- przyjmując, ze teraz chłpaki 18-19 letni nie sa juz prawiczkami.

Gość sianasianasiana
aaha, dodam, ze znam mnóstwo fajnych dziewczyn- dziewic.

Gość Anna 26
Prawiczek w wieku 24 lat to śmieć. Powinno sie takich utylizoiwać razem z alkoholikami, przestepcami, złodziejami.

Gość I Think
Sądzę, ze jak trafisz na własciwą kobietę, która bedzie chciała Ciebie i Ty ją to nie będzie miało to takiego znaczenia, sex nie jest az taki wazny.

Gość a niedziewicom przeszkadza
ze chlopak jest prawiczkiem?

Gość kłębek włóczki
jest jeszcze jedna możliwość - znaleźć dziewczynę doświadczoną i dojrzałą emocjonalnie, która rozumie że nie każdy facet ma doświadczenie. czasem facet bez doświadczenia to pozytywny wyjątek pośród tych, którzy wykorzystują każdą okazję do zdobycia doświadczenia. z tego co piszesz, Ty tak nie robisz plus ;)

Gość i potem taka rzucic i znalezc
sobie rowna sobie

Gość dwudziestokilkulatka
Jeżeli chodzi o moje zdanie, to po kolei: 1. Nie zrezygnowałabym. Jeżeli odpowiadałby mi Twój charakter, znaleźlibyśmy wiele wspólnych tematów, okazałoby się, że patrzymy na świat z podobnej perspektywy, mamy podobne wartości, to Twój brak doświadczenie nie tylko by mi nie przeszkadzał, ale mógłby nawet stanowić wartość dodatnią. A że oznak tego może być sporo, to się domyślam, bo też nie mam doświadczenia i też mam wrażenie, że to niestety widać w relacjach damsko-męskich. 2. Żadnej łatki bym nie przypinała. Czasem tak się po prostu układa, że ktoś zakochuje się z wzajemnością i zaczyna w tym temacie wcześniej, a ktoś później. I szczerze mówiąc nie wiem, dlaczego tak jest . 3. Podobno każde miejsce jest potencjalnie dobre, żeby kogoś poznać. Podobno. W praktyce jest tak, że ktoś wyjdzie wyrzucić śmieci i pozna swoją miłość przy śmietniku, a ktoś inny choćby bardzo chciał i stawał na rzęsach, trafi w najlepszym wypadku w szambo. 4*. Dla mnie jesteś normalnym facetem, który z jakichś powodów nie poznał jeszcze kobiety, z którą mógłby (lub chciałby) stworzyć coś trwalszego, co rozwijałoby się również m.in. w sypialni. Tych powodów mogą być dziesiątki, a nie znając Cię nie sposób ich trafnie wskazać, zresztą to byłoby raczej zadanie dla psychologa. U mnie masz dużego plusa za to, że piszesz bez błędów - seks może uprawiać każdy analfabeta, a znajomość zasad ortografii i umięjetność ich wykorzystania to dziś prawdziwa rzadkość. ;)

Gość brunetka z 1984
A ja sie zgadzam z poprzedniczka :) Nie masz sie co obawiac, musisz tylko poznac wlasciwa kobiete, a uwierz mi istnieja takie! Jesli znajdziesz taka ktora bedzie cie oceniala po twoim doswiadczeniu seksualnym to znaczy ze nie jest z toba z milosci tylko z innych powodow, powodzenia :)

Gość brunetka z 1984
A ja sie zgadzam z poprzedniczka :) Nie masz sie co obawiac, musisz tylko poznac wlasciwa kobiete, a uwierz mi istnieja takie! Jesli znajdziesz taka ktora bedzie cie oceniala po twoim doswiadczeniu seksualnym to znaczy ze nie jest z toba z milosci tylko z innych powodow, powodzenia :)

Gość brunetka z 1984

Gość efweknwe
problem się pojawi jak trafisz do złej dziury

Gość I think
myslę nawet ze kiedy facet jest prawiczkiem no nawet jego zaleta bo to znaczy ze nie jest skory aby latac z kwiatka na kwiatek i ja to doceniam :)

Gość odwrócone do góry nogami
Facet wrzuć na luz, co to za pytanie czy prawiczek odpowiada czy nie. Chyba, że czujesz się jak towar na półce sklepowej. Jakaś nagonka nastała, zeby tylko zaliczać wszystko co się rusza chyba. Nigdzie nie jest napisane w jakim wieku trzeba się bzykać. Jak znajdziesz sobie pannę i między wami pojawi się uczucie i chemia to takie dylematy nie będa miały znaczenia czy ktoś się już seksił czy nie. Nieważne czy z dziewicą czy nie, ale zrób to z kimś dla Ciebie wyjątkowym, tak żebyś i Ty poczuł sie wyjątkowo. Ważne, żeby wasze charaktery wam odpowiadały i sżebyście się ze sobą dobrze czuli to i seks bedzie taki jak chcecie. Nauka jest bardzo przyjemna, zwłaszcza w praktyce.:p

Gość I think
tylko trzeba takiej poszukać, a myśle ze sa takie:)

Gość I think
zgadzam sie z odwróconym do góry nogami

Gość właśnie to stereotyp
co to w ogóle znaczy być dobrym w łóżku? To nie żadna filozofia, kiedy znajdziesz się z kobietą w łóżku na pewno będziesz wiedział co robić, to jest instynkt, nikt się tego nie uczy. Jedyne czego nabywa się z doświadczeniem to pewność siebie i wiedza o preferencjach tego konkretnego partnera czy partnerki.

Gość this is it.
PRAWICZEK POWINIEN SZUKAĆ DOŚWIADCZONEJ taka prawda

Gość ankieterr
wypelnijcie ankiete prof. Izdebskiuego dot. zycia seksualnego internautow! wyniki pewnie beda ciekawe ;) www.seksownebadanie.pl

a Ty skąd wiesz, że tak powinno być? Pewnie z doświadczenia bo Tobie jako prawiczkowi z dziewcą nie wyszło :P

Gość this is it.
Prawiczek powinien szukać doswiadczonej i to jest stara prawda

jasne, te stare prawdy to wsadź sobie najlepiej między........bajki :P

jasne, te stare prawdy to wsadź sobie najlepiej między........bajki :P