Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania20

owulacja,temperatura.

Polecane posty

Witam 13 dostalam okres od 18 zaczelam mierzyc temperature wynosila ona 37,0 19-stego wynosila 37,3 a dzis czyli 20-stego wynosi 36,8 czy to oznacza ze dzis mam owulacje ?

Gość srebrnabąbka
Nie jeszcze nie miałaś owulacji.Jesteś w 8 dniu cyklu wiec musisz czekać.Na owulacje temp.rośnie i utrzymuje sie na podwyższonym poziomie aż do okresu. Poczytaj troche o owulacji i mierzeniu temp.jak juz zdecydowałas sie mierzyc temop.

Gość IQ50
Ja mam ewolucje, samochodem po lodzie, i mam -15 stopni celcjusza, jak myslicie, kiedy bede jajeczkowac ?

Gość ze staraczek wyśmiewaczek
jak trzepie dywany tez robie ewolucje i temepratura skacze

Gość jak mierzysz tą temperaturę
? ważna jest pora dnia, mierzy się rano, o tej samej godzinie mniej więcej, przed wstanie z łózka, ma to byc temperatura spoczynkowa, jesli mierzysz wieczorem, nic to nie da bo aktywność fizyczna podwyższa temperaturę ciała i takie pomiary nic Ci nie powiedzą owulacji pewnie jeszcze nie miałaś, ale mierz temp prawidłowo w czasie owulacji temp rośnie o 2-3 kreski, potem przed miesiączką znów spada

Gość IQ50
Jak to jak mierzy, wsadza sobie termometr w ucho i podskakuje na jednej nodze, to chyba logiczne.

Gość ze staraczek wyśmiewaczek
wazne, zeby w okresie swiat podskakiwac dookola choinki, wtedy na pewno zajdzie w ciaze!

Gość IQ50
Penisa męża przewiązac czerwona wstazka przed planowana kopulacją a jądra posypać złotym brokatem, i kopulować przy zapalonej choince, inaczej nic z tego nie bedzie.