Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia1978

I komu tu wierzyć?

Polecane posty

Gość Monia1978

Witam Mam pytanko, może ktoś już miał taką sytuację. Spóźniał mi się okres 2 tyg i miałam obiawy ciąży(mdłości, bóle brzucha , bóle krosłupa i ogólnie czułam się inaczej niż zwykle) więc zrobiła test, który wyszedł negatywn ale mimo to dla pewności poszłam do ginekologa a pani dr po zbadaniu mnie stwierdziła cążę ale kazała powtórzyć tes. Więc powtórzyłam 3x i za każdym razem wynik negatywny. Teraz dostałam okresu ale nadal mnie mdli i czuję się źle. Nigdy jeszcze nie rodziłam i zawsze miałam regóralne miesiączki w wyjątkowych sytuacjach okres mi się spóźniał najwyżej 3-4 dni. Dodam jeszcze, że ok półtorej m-ca temu odstawiłam tabletki, a jeśli to jest ciąża to teraz powinnam być w 5 tygodniu. Proszę o jakąś poradę bo zaczynam wariować.

Gość miisiia
Dziewczyno zrób test! :]

Gość Monia1978
Zrobiłam i to 4x i wszystkie wyszły negatywnie, a ja ciągle czuję się źle, mam mdłości i bóle kręgosłupa pomimo że dostałam okresu.

Gość szkoda że nie
zrobiłaś testu z krwi w labolatorium. te nie kłamią.

Gość Monia1978
Nie po 2 tylko po 5 tygodniach. Gdyby to były tylko 2 tygodnie to bym specjalnie nie panikowała, zresztą teraz też nie panikuję bo chcę mieć dzidziusia:). Sen z powiek mi zabiera myśl, że coś jest nie tak a do ginekologa będę mogła iść dopiero po świętach.Poprostu się martwię, że coś jest nie tak a ja nie mogę nic zrobić.

Gość Monia1978
Obsłuchałam się i obczytałam różnych opinii, dlatego już sama nie wiem. Może się nakręciłam na dzidziusia ale napewno coś jest nie tak. Mam 31 lat i to co się teraz dzieje z moim organizmem i ze mną ogólnie nie jest normą. Zaczynam myśleć o najgorszym. Wiem że nie powinnam o tym nawet myśleć ale w mojej rodzinie był już rak, może mnie też dopadł.