Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka666

nie mam z kim isc na studniówke

Polecane posty

Gość nitka666

16stycznia mam studniowke.... jako jedyna z klasy nie mam osoby towarzyszacej.......... nie chce wogole na nią isć, nie mam ochoty... jak o niej pomysle to mi sie robi nie dobrze..:( wszystkie kolezanki sie ciesza bo wiadomo to jest raz w zyciu a dla mnie to bardziej przymus niz zabawa.... tym bardziej ze nie mam mozliwosci zaplacic za partnera tak to było by łatwiej,,, a tak co podejde do kolegi i powiem: pojdziesz ze mną na studniówkę?? ale wiesz musisz za siebie zapłacic..... tym bardziej ze nie jestem zbyt atrakcyjna nie mam figury itp......

Gość ełgeniurz
i pewnie jesteś dziewicą!!! ja ci pomoge, pojde z tobom i jeszcze cie moge na balu rozdziewiczyc na pamiatke!!!

Gość peacelove69
mam pomysł popros kogos bliskiego- ciotecznego brata, sąsiada , kolege z piaskownicy powiedz ze nie masz z kim isc i czy nie poszedlby z tobą ze bedzie swietna zabawa jak sie nie zgodzi to trudno powiedz zaluj ze cię to ominie i zmien temat

Gość ghnjhkmesrewafesafgersg
po co ma prosic ciotecznego brata???? przeciez to kazirodztwo bzykac sie z kuzynem!!

Gość peacelove69
nitka 666 chcesz to pomoge ci przejsc metamorfozę od ktorej wszyscy ludzie będą sie za tobą oglądac z podziwem a faceci gwizdac. masz gg albo maila? pogadamy sobie sama keidys przez to przeszlam

Gość peacelove69
po 1 nikt nie musi wiedziec ze to kuzyn po 2 nikt nie kaze jej sie bzykac a moze poznasz tam kogos fajnego?

Gość PotencjalnyKandydat
Wrzuć link z fotą....

Gość nitka666
moje gg 11473028 dzieki ale z tym bzykaniem naprawde przesadzacie nie o to mi chodzi . kolega jakis napewno by sie zgodizł ale jest problem bo by musiał zapłacic za siebie 260zł a to nie mała suma...

Gość nitka666
heh nie:) jest mało osób dlatego tak duzo wyszło i o to chodzi ze zaden chłopak raczej nie był by zainteresowany zeby jeszcze za siebie zapłacic