Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_15147895

Proszę, pomóżcie

Polecane posty

Gość smutna_15147895

Może niektórym z Was mój problem wyda sie dziwny, głupi itd., ale dla mnie jest to wielką katastrofą. A mianowicie uprawiałam z chłopakiem petting i wiadmomo, co mu się przytrafiło. Byłam urana, nie miałam permy na palcu. Minęły trzy godziny i włożyłam palce wiadomo gdzie...Międzyczasie umyłam je, jadłam, dotykałam różnych rzeczy...Co prawda od tego wydarzenie minęło 6 miesięcy, nawet schudłam, mam normalne miesiączki, ale ja wciąż się boję...Wynajduję różne rzeczy, żeby potwierdzić ciąże, której niby nie mam i mój chłopak twierdzi, że mam urojoną ciążę i, że z strachu przed nią chcę ją mieć...Czy przez to, że wtedy włożyłam palec mogło dojść do zapłodnienia i czy mój chłopak ma racje z urojoną ciążą? Pomóżcie mi proszę, tylko piszcie szczerze, a nie jakieś głupie komnetarze, żeby mnie bardziej zdołować...proszę :(

Gość xuxjufngfs
yłaś urana i ie iałaś permy? Oże ójdziesz o ekarza eczyć ię na łowę? :P

Gość smutna_15147895
Prosiłam, bez takich komenatarzy...Ja się naprawdę boję :(

Gość Melpomena...
to bylo 6 miesiecy temu i masz miesiaczki.... nie, nie jestes w ciazy... a tak na przyszlosc proponuje "Szutuke kochania" p. Wisłockiej.... pomaga!

Gość Oluszka
Skoro bylas w ubraniu to jak moglas zajsc w ciaze pozatym masz normalne miesiaczkowanie wiec jest ok

Gość smutna_15147895
No niby tak, ale strach mnie zrzera jak cholara...a podzielacie zdanie mojego chłopaka o urojonej ciąży?

Gość smutna_15147895
No niby tak, ale strach mnie zrzera jak cholara...a podzielacie zdanie mojego chłopaka o urojonej ciąży?

Gość Oluszka
Troche tak, bo skoro mu narzekasz i stresujesz a jest wszystko ok no to nie ma sie co dziwic;)

Gość smutna_15147895
Dzięki Wam za pomoc :)