Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloompyyy

Macie spaczone pojecie o prawiczkach

Polecane posty

Nie pamietam żadnego milionera z Ameryki,a po za tym to nie był romans tylko zwykłe pianie @ i na komunikatorze przez 13 godz ,dzień w dzień :O:P

Oferma nie przez Ciebie . to przeze mnie raczej ,bo przejmowałam sie opinią ludzi ,ze to nie wypali że on kłamie itd.Nie sprawdziłam nie wytrzymałam do pieprzonego maja. I dobrze--facet z kafe nie moze być normalny:P

tylko real lub znajomości z czatu Kafe i portale randkowe nie na moje nerwy Mawronka Tobie tez nie wyszło? no i chuj z tym :P nie martw się

Gość wy zawsze rozpierdolicie
temat prywatnymi pogaduszkami...

Nie wyszło . ale nie żałuję, że go w jakiś sposób poznałam . PzW' - masz swoją dziewicę ?:D

Gość damian82r
O już się te nieudaczniki zlecialy. A oferma na czele, patałach jeden.

Gość ale podobno przystojny
byl

Potwierdzam teorie że te glupki nie potrafią niczym innym zwrócić na siebie uwagi. Dlatego tak szpanują tym prawictwem mimo iż wszyscy traktują ich z pogardą. Myślą że to dla tego ze są prawikami ale na prawdę za to ze są takimi nieudacznikami w innych sferach życia.

Gość do Suczi18
mylisz sie gowniaro, nie ma nic pojecia o prawiczkach, a sie madrzysz

o prawiczkach i dziewicach Mistrz napisał dosadnie: Brak okazji, odwagi, ochoty, Oto powód niejednej cnoty.

Gość
"Wszyscy bylismy normalnymi, lubianymi ludzmi, podobalismy sie dziewczynom, nie bylismy zadnymi odludkami, studiowalismy itp, itd." Wyobraź sobie, że ja również studiowałem, byłem lubiany (chyba) ale się nie podobałem dziewczynom i do tego byłem zamknięty w sobie.. No chyba, ze do wylewania żalów przez telefon o nieprzyzwoitej porze. Aha i nie mam kompleksów jesli chodzi o wygląd. "facet po 30-stce a zachowuje sie jak 15 latek."" 15-latki bywają bardziej doświadczone. "prawiczki to patałachy" Nie to co stare rozwódki z dzieciakiem na karku odstraszające wszystkich potencjalnych kandydatów bo nawet faceta nie potrafiły dobrze dobrać. Chyba, ze do łóżka :D

Gość
Do kuchni gary szorować! Znaj swoje miejsce.

Lelouch Lamperouge Leluch po pierwsze to 32 lata to nie jest starczy wiek po drugie za to Was nie trawię,ze zrobicie wszystko by ktoś kto Wam nie słodzi poczuł sie gorzej Mieszkam sama ,utrzymuje sie sama.Nikogo nie prosze o kasę. A facet---znajdzie sie zawsze ,do tego nie trzeba cudów! A Ty co masz czego ja nie mam?tylko fiuta którego i tak nie umiesz użyć!