Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloompyyy

Macie spaczone pojecie o prawiczkach

Polecane posty

dla facet gadający że jest prawiczkiem przypomina żebraka, co myśli że dziewczyna z litości da mu zadziubdziać. Żałosny typ męzczyzny, nie dość że z kutasa robi wariata, to jeszcze się tym szczyci ...hahahahaha

Gość
"zrobicie wszystko by ktoś kto Wam nie słodzi poczuł sie gorzej" Tylko jeśli czytamy głupoty np coś w stylu 222 co ma trzydziestkę na karku i kozaczy na forum, że telefon od koleżanki wziął (ciekawe czego ja mam pełną listę kontaktów, jeszcze ze studiów) i nigdy nie miał dziewczyny. O Baronie nie wspomnę bo to taka sama historia. "A facet---znajdzie sie zawsze ,do tego nie trzeba cudów!" Z tym się zgodzę. "A Ty co masz czego ja nie mam?tylko fiuta którego i tak nie umiesz użyć!" Powiało kobiecością i ciepłem. Zmień towarzystwo.

zmienię towarzystwo! forumowe cipy z jajami mi sie przejadły! miłego dnia niedorajdy

''facet gadający że jest prawiczkiem przypomina żebraka, co myśli że dziewczyna z litości da mu zadziubdziać. Żałosny typ męzczyzny, nie dość że z kutasa robi wariata, to jeszcze się tym szczyci ...hahahahaha'' 100% poparcia.

Gość
"forumowe cipy z jajami mi sie przejadły!" Weź sobie faceta co siedział za znęcanie się nad rodziną. Będzie Cię napierdalał po łbie to będziesz szczęśliwa.

Gość do Suczi18
a co ty wiesz gowniaro o zyciu. widac, ze wolisz ruchaczy, bo pewnie sama jestes puszczalska

Gość
Jeśli ktoś tu mówi, że jest prawiczkiem to tylko dlatego, że traktuje to jako kalectwo emocjonalne i szuka wyjścia. Nie szczyci się tym. Nikt tu nie wyrywa na ten bajer.

Gość maja spaczone pojecie booooo
bo to babskie forum. kobiet tutaj nie ma, tylko idiotki:D

Lelouch Lamperouge---mialam takiego męża :) niejedno przezyłam nie jedno widziałam,a Ty biedny romantyku?gówno wiesz jestem najlepszą forumową zołzą !!!!:P

Gość
Pozmywane w kuchni? To zapieprzaj odśnieżać drogi. Przydaj się do czegoś lafiryndo.

Gość
"mialam takiego męża" Historia lubi się powtarzać. Wniosek: Kobiety lubią gdy traktuje sie je jak szmaty.

Gość agnieszka taka
Dajcie spokój, nie ma co w ogóle do tych gnoi pisać. To jest absolutne dno społeczenstwa.

Gość
Sami - mówią, ze swój swego pozna. :D "agnieszka taka" Idź na disko i wyrwij sobie dresiarza - twój poziom

Gość a wy jestescie puszczalskie
i sie boicie, ze taki prawiczek moglby was od szmat wyzywac

Wiara ciągle zapominam że prawicząt nie wolno atakować,bo Wy takie biedne robaczki forumowe :( lubie sie kłócić ,ale bez wyzwisk i przytyków osobistych na rozwódki z dzieckiem możecie napier,ale jak któryś napisze *sami*ty stara rozwódko beznadziejo--to zacznę z wami walczyć! znowu!

Gość do agnieszka taka i suczi18
pasujecie do dresiarzy

do sami ty tez pasujesz do dresiarza i innego byka rozplodowego

Samico zapomniałas o jednym. Nie Ty tu ustalasz reguły, jesli już to ustalamy je wspólnie. :classic_cool:🖐️ Tobie moze pisanie ogólne nie przeszkasza ale Leluchowi już najwyrazniej tak. :)🖐️ Od Ciebie zależy czy to uszanujesz.

dlatego kobiety to szmaty, ktorymi nie warto sie interesowac. daja dupy dresom z pryszczami od sterydow i wlosami na zel. robia im lody w kiblach

No wiem Wiara --prawiczki górą ja nie umiem sie przystosowywać i tańczyć jak mi grają ,a wiec zmykam ;)

Gość i po dyskusji
wiadomo kto wygrał

''facet gadający że jest prawiczkiem przypomina żebraka, co myśli że dziewczyna z litości da mu zadziubdziać. Żałosny typ męzczyzny, nie dość że z kutasa robi wariata, to jeszcze się tym szczyci ...hahahahaha'' 100% poparcia. --- :classic_cool:

Gość lepszy prawiczek niz
nie-dziewica

Gość hr. Rozpór- Walicipski
a jeszcze lepsza niedźwiedzica

Gość this is it.
do 22 lat to sie nie liczy