Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Monia

Vita buerlecithin a Biovital - jaka jest między nimi różnica ?????

Polecane posty

Gość Monika Monia

Chciałabym kupić po flaszce rodzicom pod choinkę. Ktoś mi coś doradzi ?

Gość Monika Monia
up

Gość pauletka
moja droga, i to i to chemia!!!!!!!!która z reguły jest toksyczna i często rakotwórcza. Najrozsądniej pokaż im film i wskazówki dot. zdrowego trybu życia z poniższych linków: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Tu masz sensowny cytat z www: Przyszłość medycyny Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą” poprzez spełnianie 4.warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu). Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej. L

Gość ghjkl
najlepiej doradz sie w aptece,Vita buerlecitin jest też na wzmocnienie i na pamieć,bardziej chyba dla starszych osob.A chemia jest wszędzie,a najwiecej jej w naszym pożywieniu.Także nie sugeruj sie tym.

Gość gwiazdeczka555
Biovital wspomaga prace serca i układu krazenia, a Vita Buerlecithin wspomaga koncentracje, szczegolnie polecany dla osob starszych w okresie zimowym, w okresie przemęczenia, w rekonwalescencji.

Gość Monika Monia
Dzięki za komentarze :-) Spytam jeszcze w aptece,może coś doradzą .

Gość Maxier
Mi w aptece pani farmaceutka poleciła biovital i wziąłem dla swoich dziadków. Oni korzystają z takich dodatków do picia więc byli zadowoleni :) Nie wiem jak ten inne wypadają cenowo, ja za biovital zdrowie w płockiej AzG zapłaciłem ok 40zl.

Gość kochanie85
Ja kupuję mamie i babci Vitę Buerlecithin, czasami sama im podpijam, bo zawiera lecytynę - poprawa pamięci przyda się każdemu. Biovital moim zdaniem jest gorszy, bo jak chcę się pobudzić to piję kawę, a on na nic innego nie działa. Poza tym wolę leki z tradycją (Vita), a nie nowe wynalazki które są suplementami diety.