Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka22

jak się zachować? jak go zdobyć?

Polecane posty

Gość Karinka22

znałam się z pewnym facetem wirtualnie, przyjechał przypadkiem do mojego miasta i jakoś zaiskrzyło między nami, spędzilismy razem weekend, po wyjeździe przez pierwsze dwa tygodnie bajerował mnie, pisał dzwonił...mówił, że się zauroczył, że dawno nie miał takiej sytuacji ( mieszkamy daleko od siebie 300 km) zaprosił mnie do siebie za tydzień, ja jednak nie chciałam jechać na pierwsze jego zawołanie, poza tym miałam już inne plany. Jednak gdy pisał i dzwonił byłam miła i w inteligentny i kokieteryjny, a zarazem lekko niedostępny sposób odwzajemniałam jego flirty... Czasem (rzadko) wysłałam też sama sms czy też zagadałam, tak więc nie olewałam... Teraz zauważyłam, że kontakt jakoś dziwnie ucichł, on już coraz rzadziej zagaduje, ograniczyło się to do kontaktów przez gg co mnie bardzo denerwuje, poza tym zasugerowałam mu ostatnio delikatnie i na żarty, żeby przyjechał, po czym on nie podtrzymał tematu, tylko odpowiedział na coś innego, a na drugi dzień widziałam w jego opisie, że miał w planach wyjazd do innego miasta na weekend... zaczęło mi zależeć, nie pokazuje tego po sobie i nie chce pokazywać, wiem, że to inteligenty i b. przystojny facet i laski sie za nim uganiają... co teraz robić jak postąpić, jak go zdobyć?? Nie chcę się oddzywać pierwsza, tym bardziej, że po tym ostatnim braku komentarza na przyjazd do mnie, czuje się troche dziwnie! Co sądzicie?? jaki jest sposób na usidlenie takiego kolesia!

Gość Karinka22
hej jest tu ktoś:D

Gość Pochmurny poranek
Nie ma sposobu chyba... Albo ktos chce, albo nie. Mam podobna sytuacje. Tez po czasie troche ucichl i nie jest juz taki kokieteryjny, ale jutro przyjezdza, wiec hmmm... Powodzenia zycze.

Gość myszka miki gra w guziki
Ja zrobiłam cos gorszego rozmaiawiałam jakis czas przez gg z chlopakiem było fajnie rozmawialismy o wszystkim miałam fantazje erotyczna zeby przespac sie z nieznajomym na pierwszej randce był super nie powalił mnie na kolona ale swietnie sie z nim czułam, na drugim spotkaniu zrealizowałam fantazje i miałam sie z nim wiecej nie spotykac ale zauroczył mnie... teraz mnie zalezy na tej znajomosci a on odpisuje zdawkowo na smsy... przegrałam sprawe na fajny zwiazek heh...