Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisa89

milczy popierwszej randce... chociaz byla cudowna...

Polecane posty

Gość elisa89
sluchajcie, ja nie wierze w takie cos ze chlopak trzyma dziewczyne 3 dni w niepewnosci zeby ja sprawdzic czy tez czeka az ona sama sie odezwie. nie czekam juz na sms, przestałam się łudzić ze sie odezwie.

Gość elisa89
oj ale dzuo razy wyskoczylo. nie ja nie jestem z takich ksiezniczek, ale nie bede tez posuwac sie do takich zagran typu przypadkowe spotkania, nie bawi mnie to jakby mu zalezalo dalby znak po prostu nie odzywa sie trudno.

Gość raxxxxxxl
dziewczyno nie poddawaj sie tak łatwo odezwij się pierwsza, walcz

Gość elisa89
Może się zraził tym, że dostał po łapach jak chciał mnie obmacywać (piersi)? No ale na takie coś na pierwszej randce nikomu nie pozwalam. :(

"nie jestem zesrana ksiezniczka ale sie nie odezwe". normalna dziewczyna by do nego zadzwonila i pogadala, a ty se uzbduralas ze to on powinien. A jesli mial wypadek i lezy w szpitalu?

Gość elisa89
dobra, napisalam pierwsza jakies 2 godziny temu smsa i nic. pewnie sie nie odezwie, trudno jakos to zniosę

Gość a co......
mu napisalas?

Gość elisa89
o tym obmacywaniu to podszyw. natomiast napisalam, cos takiego, hej, jak tam ida przygotowania do swiat, chyba jestes mocno zaangazowany bo nie dajesz znaku zycia, co u ciebie jakos tak to bylo

Gość a co......
aha, to ok. Dobrze napisane. jesli jest zainteresowany, powinien odpisac... Przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz

Gość komputerowa noga
na pierwszej randce chciał ci cycki zmacac? po co ci taki fagas, chyba od razu widac o co mu chodzi

Gość elisa89
przeciez napisalam ze to byl podszyw z tym macaniem, troche dziwi mnie ze nie odpisuje bo to taki chlopak z klasa i dobrze wychowany no nic w kazdym razie juz nie czekam

Gość pewnie sie nie odezwie
a Ty przez jakiś czas będziesz się czuła, jak ostatnia naiwna i będziesz się zastanawiać, po co dawał Ci tyle sygnałów, że chce kontynuować tę znajomość, skoro nie chciał. Sama chciałabym poznać tok rozumowania takiego osobnika, bo miałam bardzo podobną sytuację. 🌼 dla Ciebie na poprawę samopoczucia, bo wiem, jakie będzie przez kilka najbliższych dni ;)

Gość taki jeden slask
ja mysle ze on czekal wtedy w samochodzie na jakis znak od ciebie moze buziak w policzek a ty rzucilas tylko czesc, pomyslal pewnie ze nie spasowal ci i sie zniechecil

Gość pewnie sie nie odezwie
Przecież napisała do niego smsa i to jako pierwsza się odezwała, więc jak jeszcze wyraźniej ma mu pokazać, że chce podtrzymać znajomość?? :O Mnie się wydaje, że on od razu wiedział, że następnego spotkania nie będzie. A to, że nie odpisał, tylko potwierdza, że jemu się nie spodobało tak, jak Autorce. Widocznie mieli inne odczucia po spotkaniu. A facet może ma coś z głową, skoro mówi co innego, a następnie postępuje inaczej.

Gość no i co odpisał

Gość elisa89
nie, nie odpisal i nie odpisze zapewne. chyba ze zdarzy sie cud w co watpie, wtedy napisze tutaj, ale nie licze na to ;P

Gość tez gratuluje odwagi
moglby prostak cokolwiek napisac

Gość Magdaaa8573
autorko niczym się nie przejmuj, jak facet się nie odezwie to już o nim źle świadczy:) Ty jesteś całkiem w porządku i wcale nie jesteś naiwna!

Gość xxxxxxxxxxxxxx xxxxxx xxxx
szkoda mi ciebie bo wydajesz sie byc fajna dziewczyna jednak on chyba nie byl ciebie wart, trafisz na kogos lepszego

a na gg go nie ma? To siedź ty na widocznym ale już więcej nie zagaduj do niego nawet gdy pojawi się na gg-teraz juz tylko czekaj!

ech.....szkoda, widzisz kurcze najczęściej tak właśnie jest że brak odpowiedzi - to już jest odpowiedź, brak wiadomości w tym wypadku z jego strony już po spotkaniu......możesz nie tracić nadziei, może akurat, ale chyba dałabym sobie spokój;) chociaż też w przeszłości robiłam identyczne błędy - identyczne, odzywałam się pierwsza, czekałam, myślałam, miałam nadzieję itp.....teraz już koniec z tym, jeśli facet sie nie odzywa to mu nie zależy, to że się z kimś spotykasz powinno sprawić że czujesz się coraz lepiej, masz lepszy humor itp, a ja czułam się z powodu takich zagrywek coraz gorzej.....pozdrawiam Cię serdecznie i zobaczysz spotkasz takiego co do którego nie będziesz miała wątpliwości że mu zależy:)

Cóż niektóre egzemplarze tak mają. Ale skoro nie psize to raczej nie jest zaintersowany. Czy odezwanie sie pierwsza to błąd? Czy ja wiem....Ja sie odezwałam i całkiem kulturalnie otrzymałam odpowiedź że do siebie nie pasujemy. I miałam przynajmniej jasność. Czarno na białym - nie zależy mi na Tobie. I napewno tego nie żąłuje. Było w sumie podobnie. Randka w ciemno całkiem miło było nawet mnie pocałował. Ale po radndce milczął aż ja w sposób bardzo neutralny napisałam żeby wybadać. Napisał co napisał - ja miałam dzięki temu jasność i sie cieszę.

Gość ejbisi
Wspólczuje, przykra sytuacja. To pierwszy facet z netu z ktorym sie umowilas? Bo tak sie dzieje w wiekszosci przypadkow. Ja kiedys czesto sie umawialam z facetami z netu i to ja byłam potem ta strona olewajaca. Wiem, nie ma sie czym chwalic ale z perspektywy olewającego to wyglada tak ze sobie tworzysz jakies wyobrazenie o tej drugiej osobie, szczegolnie po tak dlugim okresie pisania ze soba i potem jak ci sie to wyobrazenie nie pokrywa z oryginalem to juz nic z tego nie bedzie, nawet jesli oryginal jest sam w sobie atrakcyjna, fajną osoba! Wystarczy ze np nie spodobal mu sie twoj glos czy sposob śmiania się, to mogla byc jakas pierdola. A ze jak mowisz jest tak kulturalny to jak juz sie umowil to przeciez nie przerwalby randki w polowie bo mu sie nie spodobalas tylko doprowadzil tą farse do konca.

Gość dzadzudzi
no i co, odpisał w końcu ? jeśli nie, to chyba nie ma innego wyjscia jak go olac :O

Gość tez_popieprzony
O boze dwa razy powiedzial Ci do zobaczenia, zebys myslala to co sobie myslisz. Ty sie bawilas swietnie na randce, co nie znaczy, ze on rowniez. skoro sie nie odzywa znaczy to, ze mu nie zalezy choc moze byc tez sytuacja, ze moze nie dalas mu wyraznych sygnalow, ze Ci na nim zalezy to sie nie odzywa, bo boi sie iz dostanie kosza. choc kurde raz w zyciu kosza dostalem po pierwszej randce ale jakos mnie to nie przyblokowalo przy nastepnych razach, wrecz zachecilo to dzialania :). choc przyznam bylem troche wkurwiony. nie to zeby mi na niej zalezalo , wszak widzialem ja pierwszy raz ale to, ze jak to mi odmowic ? toz to skandal :). w kazdym razie jesli Tobie zalezy to napisz, bo wiesz moze on czeka jak Ty napiszesz, Ty jak on i tak sobie bedziecie czekac, az rozejdzie sie po kosciach. najwyzej dowiesz sie, ze nie jestes w jego typie :).

autorka już napisała teraz czeka na odpowiedź. Ja tak sobie myślę, że gdy dziewczyna nie chce napisać pierwsza wynika z tego że napisze, on nie jest zainteresowany i albo znowu będzie brak odpowiedzi albo napisze to wprost. wtedy pomyśli sobie : o jeny ale desperatka, tu godzi trochę o godność, dlatego niektóre wolą nie odzywać się pierwsze, skoro wiadomo że jakby był zainteresowany to by napisal

Gość czytamTylko
22:16 ZbyszekKieliszek87 Poznaliśmy sie w internecie, nie szukałem nikogo po prostu się nudziłem i z czasem okazało się że rozmowy bywają bardzo wciągające. Wiedziałem jak wygląda, oboje mieliśmy jasność ale długo zwlekaliśmy ze spotkaniem. Wiedziałem o jej problemach ze zdrowiem i o trudnej przeszłości, wiedziałem że robię to wbrew sobie ale poszedłem na spotkanie z dużą nadzieją. Było miło, sympatycznie ale jej wygląd mnie strasznie zraził, nie wiem czemu była inna niż myślałem. Wstyd mi że mogłem jej jakąś przykrośc zrobić, ale czuję się podle.