Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcincin

Prezent dla dziewczyny - drugie podejscie

Polecane posty

Gość marcincin

Hej, Jakis czas temu szukalem prezentu dla dziewczyny - bielizny. Niestety teraz wydaje mi sie to kiepski pomysl, bo mozliwe ze bedzie go "odbierala" w rodzinnym gronie- to znaczy ja u niej. Dlatego chyba wolalbym, zeby byla to np. bizuteria niz bielizna, bielizna nie miala byc na bardzo szczegolne okazje. Lubie jak kobieta ma po prostu ladna na codzien, nie szczegolnie wyzywajaca ale seksowna. No wiec.. podpowiedzcie prosze, co byscie chcialy dostac. np. ze wspomnianej bizuteri. Ogolnie, cos kobiecego, ale nie lozkowego, zeby po otwarciu przy mamie nie zrobilo sie jej glupio. Jesli chodzi o cene, powiedzmy jakos do 100zl, chociaz troche drozsze tez moga byc. Glownie dlatego, ze ona chciala jakis limit ceny ustalac, bo nic drozszego mi nie kupi i... no wlasnie dla mnie pieniadze na tym poziomie maja male znaczenie, ale chce zeby byla zadowolona a to pociaga za soba ze rzeczy musi byc ladna i nie droga :) licze na was :)

Gość marcincin
hym.. a jakies inne pomysly co do bizuteri?

Gość oleksja11
złote serdud=szko przywieszke

Gość hahahahahaaaaaaaaa
zegarka jej nie kupuj!!! w żadnym wypadku. Kup bransoletkę, łańcuszek, kolczyki

Gość oleksja11
kwestia tylko czy lubi srebro czy złoto, ja srebra nie nosze a wszyscy mi kupuja:(

Gość ja bym chciała dostać
złoty pierścionek z apartu z rubinem i dwoma maleńkimi brylancikami za 429 zł ale jestem pewna na 99,9 % ze nie dostane :( pocieszam się tym, że nawet gdy go nie dostanę to i tak będę go mieć, bo sama go sobie kupię po nowym roku :classic_cool:

Gość marcincin
kupilem pare kolczykow, zlotych, delikatnych maly rubin z dwoma zlotymi platkami zwisajacymi z bokow. mam nadzieje ze sie spodoba :) dzieki za rady