Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniee21

Zostawić... jak to jest?

Polecane posty

Gość pytaniee21

Kochani proszę powiedzcie jak to jest według was opierając się na waszych doświadczeniach, przeżyciach, lepiej być porzuconym, czy tym który zostawia? Oczywiście chodzi mi tu o normalne przypadki a nie te w których np chłopak bił dziewczynę i ona go zostawiła bo to logiczne. Czy macie poczucie winy? Czy chcecie/ chcieliście powrotu, tylko nie wiecie/ nie wiedzieliście jak to zrobić? Jaki był powód waszego zerwania i czy teraz żałujecie? Po jakim czasie np. odezwaliście się do osoby.

Gość Youlka
...dopóki porzucasz,masz "tylko" wyrzuty sumienia...jeśli zostajesz porzuconym...mimo wszystko jakoś wali się świat na głowę,czujesz się bezwartościowym przedmiotem ciskanym w kąt po zuzyciu...i nigdy nie da się "przygotować " na to uczucie...mimo wszystko klęski

Gość Mała_123
mi się wydaje że lepiej zostawić niż być zostawionym. Zawsze to ja zrywałam z chłopakami i szybko sie z tego wszystkiego zbierałam. A teraz to on mnie zostawił...Mi sie wydaje że on już się pozbierał a ja nadal cierpie i jest cholernie ciężko. Rzeczywiscie człowiek czuje się bezwartościowy...

Gość roseeee
ale czesto jest tak, że Ci zerwali odzywają się po jakims czasie jak nie widzą reakcji drugiej osoby, a jak się tak ta osoba narzuca, to ja jeszcze bardziej olewaja ;/ dlaczego?

Gość roseeee
Ja wam powie tak... zerwałam. On za mną biegał prosił, a ja nic jeszcze bardziej mnie to denerwowało. Po ok 3 tyg nawet wcześniej zaczeło mi go brakować, i zdałam sobie sprawę, że załuję tego co zrobiłam. Bałam sie napisać, ale napisałam, i jestesmy ze sobą znowu już rok.. Czasmi nie przemysla się swoich decyzji

Gość pluummssek
Uwzam, ze gorzej jest zostawić. Zawsze sa jakies wyrzuty sumienia zwłaszcza, kiedy ta druga osoba niczemu nie zawinila..

Gość CZy ktoś jeszce sie wypowie

Gość djfsds
lepiej jest zostawić. wtedy juz sie raczej nic nie czuje. pozniej moze jakies wyrzuty, ale to nic w porownaniu, gdy sie kogos kocha a ta osoba nas zostawia.

Gość elooolalka
Jasne ze gorzej jest byc zostawionym. Osoba, ktora zostawia juz nie czuje tego co wczesniej, wiec ma chwilowe wyrzuty sumienia po czym zapomina i byc moze wspomina czasem.

Gość juuu
oczywiscie ze gorzej jest byc p[orzuconym..