Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa..........

Czy ktorejs z was spelnil sie sen, ze jest w ciazy??

Polecane posty

Czy ktoras miala taki proroczy sen??;)

Mnie się wielokrotnie śniło że jestem w ciąży a nawet że karmię piersią albo że rodzę i niestety jak do tej pory nie jestem w ciąży:). Takie sny mają swoje znaczenie i niekoniecznie takie że jesteś w ciąży ale może zgłosi się ktoś komu się sprawdziło:)

No wlasnie...tez mi sie wydaje ze to sa sny jakby to nazwac odwrotne...ale to jest piekne uczucie byc matka, mam nadzieje ze kiedys je poczuje realnie ;) ciekawe czy dzis tez mi sie to przysni... 4 dzien pod rzad to by bylo..heh

Czwarty dzień pod rząd? Sporo:) Musisz często o tym myśleć:). Próbuj! To jedyna recepta:) Życzę żeby się udało.

Wlasnie sek w tym, ze ja sie nie staram o dziecko...bardzo bym chciala ale jeszcze nie ten czas:(:( mam 20 lat a skad te sny to nie wiem... fakt ze o tym czesto myslalam ale to dawno teraz sie uspokoilam heh

Czyli podświadomość:) Będziesz prędzej gotowa do macierzyństwa niż większość dziewczyn i jak przyjdzie czas to pewnie będziesz mieć instynkt na pełnych obrotach:). Ja jak miałam 19 lat to życzyłam sobie rodzinkę z dwojgiem dzieci (może dlatego że miałam starsze koleżanki które miały bobasy) a za jakiś rok minęło załkowicie noi pojawiło się na nowo ale teraz wiem że napewno mogła bym mieć tyle że nie wychodzi;).

Ja chce miec 3 :) oj...juz byl okres niedawno ze tak pragnelam dziecka! boze...chlopak mnie uspokoil moze i dobrze...:) ale cos sie znowu odzywa ta chec...o niee...hehe

Taki sen oznacza dobrą wiadomość :) lub niespodziankę :) Interesuję się snami więc wiem coś na ten temat.

Gość coka
Mi snilo sie od miesiaca ze mam dziecko albo ze rodze... no i bylam ale poronilam samoistnie . w te noc rowniez snilo mi sie dziecko ale wtedy zegnalam sie.... gdy wstalam wiadomo co sie stalo :(