Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamartwiona2oo9

KRWAWIENIE. POMOCY!

Polecane posty

Gość zamartwiona2oo9

Witam przyjmuje tabletki antykoncepcyjne. Nigdy coś takiego mi sie nie zdarzylo. 2tygodnie temu przez tydzien mialam bóle w jajnikach momentami dość ostre. Dzisiaj zaczęłam krwawić a okres miałam dostac w czwartek \, dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę. Czy któraś z Was wie co się dzieje? Ginekologa mam jutro ale jak wiecie jest schiza totalna i pelno naczytywania sie w necie co mnie wystraszyło. Jestem młodą kobietką 17lat. Wymaz miałam robiony we wrześniu prawidłowy.

Gość ełgeniurz
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!

Gość temat sylwka juz jest tutaj
powiedz mi tylko jak tam twoja cipka, depilujesz ją

Gość zamartwiona2oo9
12latkom nie bede odpowiadac na głupie posty. Interesują mnie ważne informacje. A jesli masz 12 lat i interesuje Cie widok cipki to idz na dziwki;)

Gość zamartwiona2oo9
Albo podejrzyj mame pod prysznicem:)

Gość fajny gość kafe pl
powiedzc coś o swojej cipce np. czy to prawda że tuż po urodzeniu robi się wielka jak wiadro i powiedz coś o okresie jak leci itd, bardzo mnie to interesuje

Gość zamartwiona2oo9
jeżeli urodzi się dziecko to kobieca cipka jak to ujełeś staje sie nieco szersza z powodu ciaży ale pożniej wraca do normy tzn. jeżeli kobieta urodzi jedno tylko dziecko to jest ok a jeśli wiecej to pózniej w cipeczce klaskać można bo taka jest wielka