Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowankaaa18

jestem taka beznadziejna

Polecane posty

Gość kolorowankaaa18

ze nawet nikt mnie na sylwestra nie zaprosil :( kolejny raz bede siedziec w domu i patrzec jak siostra i wszyscy inni sie szykuja na wyjscie i pytaja o rady "lepsza ta sukienka czy ta" 'te buty a mzoe te?" i ze lzami w oczach rzuce "baw sie dobrze". bedzie zajebiscie. juiz mam ta wizje przed oczami..

Gość fajny gość kafe pl
obciągniesz mi to zaprosze

no to się gdzieś wproś zrób coś żęby kolejny sylwester nie był beznadziejny.Masz jeszcze trochę czasu na działanie;)

Gość kolorowankaaa18
chciałam sie tylko wyzalic. nie musi Cie to interesowac i czytac tez nie musisz. zreszta spoko to norma,ze nikogo nie obchodze. jestem przyzwyczajona

autorko tematu nie martw się tu pełno takich przychlastów siedzi ipisze takie głupoty.

Gość kolorowankaaa18
z siostra? w zyciu mnie nigdy nie zabrala. zawsze mi mowi ze nie ma ochoty spedzac sywestra jeszcze w moim towarzystwie. inni znajomi? mam jedna bliska przyjaciolke ktora zreszta chyba coraz bardziej sie odemnie oddala. plany ma swoje choc mialysmy razem cos wymyslic a teraz od niechcenia rzuci "mozesz isc z nami'.

Gość halucyn
mam to samo. kiedyś było towarzystwo, były fajne sylwestry i inne zabawy, ale od pięciu lat wszyscy mają mnie w dupie, snuję się jak cień i nikt mnie nie bierze pod uwagę. zajebiście :o

Gość kolorowankaaa18
a jakos nie usmiecha mi sie na sile wpychac gdzies gdzie nikomu nie zalezy na moim towarzystwie.

Gość kolorowankaaa18
tak mam kuzynke ktora mnie obgaduje za plecami i obrabia mi dupe. nawet ona ma mnie w dupie

Gość no i to jest lipa
Na siłę to nawet zesrać się nie można . Skoro autorce zależy na zabawie sylwestrowej to powinna zadbać o to by ktoś ją zaprosił , musi koniecznie zadbać o siebie .

Gość kolorowankaaa18
z krakowa. nie nie mam ochoty na spedznie sylwestra w lozku

Gość kolorowankaaa18
tak w tamtym roku spedzilam wspanialego dwu godzinnego sylwestra na miescie w samotnosci. :( dlaczego mam takiego pecha? przeciez nie jestem jakas brzydka ani taka by nie dało sie pogadac :(

Gość ona taka sobie
dokładnie jak w opisie. jesteś beznadziejna. A co by stało jakbyś poszła z koleżanką? musisz grać pierwsze skrzypce? Chyba nie, ale moze się okazać, że tam będzie całkiem fajnie.. Poznasz nowe osoby, a potem następne. Ale jednak wydaje mi się, że jesteś z tych, które wolą siedzieć w domu i marudzić. Więc siedź i marudź. Powodzenia.

to zależy od szczęścia. A chodzisz wogóle na jakieśiprezy czy tylko w domu siedzisz?

Ty masz 18 lat? to dziewczyno przed Tobą kupę sylwestów z czasem poznasz jakiego faceta i będzie ok tylko cierliwie czekaj .

Gość no i to jest lipa
Nie pójdzie z koleżanka bo żadna jej nie chce zabrać i tyle , przecież na siłę nie będzie się wpychała :classic_cool:

Gość kolorowankaaa18
chetnie bym poszla z kolezanka tylko widze,ze nie jestem tam mile widziana. na poczatku było "pojdzeimy tu, a jesli nie to tu" a teraz juz jest "ide ze znajomymi tutuaj i tutuaj a ty?"

Gość kolorowankaaa18
chetnie bym poszla z kolezanka tylko widze,ze nie jestem tam mile widziana. na poczatku było "pojdzeimy tu, a jesli nie to tu" a teraz juz jest "ide ze znajomymi tutuaj i tutuaj a ty?"

Ty masz 18 lat? to dziewczyno przed Tobą kupę sylwestów z czasem poznasz jakiego faceta i będzie ok tylko cierliwie czekaj .

Gość kolorowankaaa18
poszla bym chetn8ie tylko ze nie chca mnie tam. kiedys bylo "pojdziemy tu i tu" a teraz jest "ide ze znajomymi tutaj a Ty?"

Gość no a co
jak się pyta co będziesz robić, to powiedz jej że miałyście razem iść

Gość kolorowankaaa18
poszla bym chetn8ie tylko ze nie chca mnie tam. kiedys bylo "pojdziemy tu i tu" a teraz jest "ide ze znajomymi tutaj a Ty?"

Gość no a co
jak się pyta co będziesz robić, to powiedz jej że miałyście razem iść

Gość no i to jest lipa
zawsze koś tak musi mieć :) wypadło na was , musicie więcej pracować nad sobą