Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaRna19991

antidral!!! pomocy !!!!

Polecane posty

Gość czaRna19991

pomocy!!!! uzywam antidralu juz dluzszy czas. Na poczatku stosowania szczypaly mnie pachy ale szlo jeszcze wytrzymac. A teraz!!!! przed chwila posmarowalam pachy i myslalam ze sie zadrapie na smierc!! tak szczypaly ze masakra :/:/ musialam to zmyc!! czy was tez az tak to szczypie!? prosze o pomoc ;**

Gość Melpomena...
a co to jest??

Gość czaRna19991
przeciw poceniu ;]

Gość a ja znowu
zauwazylam ,ze po dluzszym stosowaniu, przynosi to odwrotne efekty!!czy to mozliwe?? ze sie bardziej poce i bardzo to nieladnie pachnie! dlatego przerwalam uzywanie tego i wymienilam na vichy, ale tu znowu pojawi sie ten sam problem, dlatego uzywam na zmiane ale nie codziennie!

Gość czaRna19991
ja uzywam 2 razy w tygodniu czasem raz :P i u mnie to dziala, nie poce sie, ale tak mnie szczypia te pachy ze masakra :/ teraz je mam czerwone, cale poszczypane :/ a depilowalam sie 3 dni temu :/

Gość Peanut
Antidral najlepiej stosować na noc.. koniecznie na nieogolone pachy.. wtedy nie będzie Cię tak szczypać.

Gość Melpomena...
to moze sie nie depiluj tylko zwyczajnie ogol golarka??

Gość czaRna19991
no wlasnie uzywam na noc ;/ i mam je nieogolone.. posmaruje to antidralem, ubiore pizame i za 2 minutki zaczyna szczypac i coraz mocniej coraz mocniej :/ dzis tak mnie szczypalo ze zmylam to woda zimna bo juz nie wyrabialam! i teraz mam je cale poszczypane :/

Gość Peanut
A nie miałaś przypadkiem podrażnionych pach? np delikatnie obtartych czy coś.. Antidral nie powinien aż tak szczypać jeśli wcześniej tego nie robił.. ogólnie zaczerwienienie, swędzenie itp to objawy niepożądane i nawet na ulotce jest napisane, że należy wtedy przerwać terapię.

Gość czaRna19991
tak na poczatku bylo lekkie to wytrzymania, wiec co pisalo bo czytalam ulotke, ale jesli mi pomaga to tego nie skoncze. Mozliwe ze mialam obdarte bo gole zyletka... ale zeby az tak?

Gość czaRna19991
do wytrzymania* wiem co pisalo* moze dam sobie spokoj przez te swietaa potem znowu zaczne kuracje? mam nadzieje ze ciagle tak szczypac nie bedzie :/ albo po goleniu balsamem posmaruje?