Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestotrzylatka

15 lat różnicy czy to dobrze wróży?

Polecane posty

Gość dwudziestotrzylatka

Poznałam świetnego faceta niestety jest ode mnie 15 lat starszy Qurcze i nie wiem czy brnąc w zwiazek z i nim.Zastanawiam się co będzie póżniej czy nie będzie mi przeszkadzał jego wiek. Może są tutaj dziewczyny, które są w związkach z taką różnicą wieku.

Gość hulla hop
bylam w takim zwiazku dwa razy i obydwaj panowie sumiennie chcieli nade mną dominować i wciskać mi kity dla nastolatek. może uważali, że młodsza to bardziej naiwna i da się ułoźyć pod ich dyktando. mi to osobiście nie odpowiadało i teraz jak będę wchodziła w taki związek, to na pewno nie na ich zasadach. inne rzeczy mi nie przeszkadzały bo czasami starszy bywa ładniejszy od młodszego ;)

Gość dfghjkll.
to musi być prawdzie uczucie ,jesli by było to nie pytałabyś sie czy wtypada, czy wolno...ja tez jestem w podobnym może ciut nawet starszym od dawna i cieszę sie

Gość ceshka24
mam 24 lata a moj narzeczony ma 40. zawsze bylam bardziej dojrzala niz rowiesniczki i nawet wygladalam powazniej od kolezanek. zawsze obracalam sie w towarzystwie starszych ludzi, jak bylam w liceum mialam duzo znajomych studentow. moje kolezanki byly duzo ode mnie starsze i zawsze sie dogadywalismy. moze dlatego w liceum umawialam sie tylko ze starszymi chlopakami a nie rowiesnikami, bo czulam sie bardziej dorosla .. mieszkam z moim partnerem 5 lat! i jest nm swietnie, on czuje sie przy mnie mlodszy, ja czuje sie kobieta, a nie podlotkiem. czasami sie wymadrza ;) ale czesto idziemy na kompromis i duzo rozmaiwamy. on NIE wyglada na swoje lata, max 33 wiec jest super

Gość a pomyslalas
co bedzie za 20 lat? ty bedziesz miala np 40 pare lat a on juz 60 na karku?

Gość ceshka24
no i co z tego? bedziemy mieli duzo pieknych wspomnien ktore zatrzymaja nas blisko siebie i nadal bedziemy happy wiek to tylko numer

Gość ma kase to sie z nim ruchaj
i bedzie dobrze. on cie utrzyma, nie martw sie:D

Gość ceshka ma racje
wiek to liczba Jak się będzie wymądrzac to z liścia mu:D:P

Gość 4real
Jestem w podobnym wieku co Ty i tez jestem w takim zwiazku i ogolnie polecam. Moze i ludzie obgaduja za plecami, ale my nie czujemy tej roznicy wieku. Moj facet jest opiekunczy, stara sie zapewnic mi szczescie, planujemy dzieci. Pokazal mi wiele rzeczy o ktorych rowiesnicy nie maja nawet pojecia. Imponuje mi swoim doswiadczeniem, wiedza zyciowa, a ja - jak on sam mowi, wprowadzam do naszego zycia "ogien" i czuje sie przy mnie pare latek mlodszy ;) Codziennosc to w ogole bajka. Problem zaczyna sie kiedy partner ma jakies zobowiazania z przeszlosci :( Duzo by gadac, ciezko mi z tym, ale trudno wymagac od ponad trzydziestoletniego mezczyzny, ktory nie jest "wybrakowany" tego, zeby nie mial innego zycia przedemna.

Może są tutaj dziewczyny , które są w związkach z taką różnicą wieku." nie ma to jak statystyczne podejście do związku :P

Gość 4real
Co mnie kurde obchodzi to co bedzie za 20lat? Moze jutro pieprznie mnie na przejsciu samochod albo zatruje sie jedzeniem? A Wy w szczesliwych zwiazkach z rowiesnikami tez kiedy zaczynaliscie sie spotykac planowaliscie swoje zycie na nastepne 20lat? Komentarz o sponsoringu pozostaje mi kulturalnie olac

Gość jezeli to 40letni kawaler
to musi byc niezle zdeserowany i,wiec bedzie nosił na rekach kazda, ktora w koncu sie nim zainteresuje

Gość hr. Rozpór- Walicipski
dziwna sprawa i prawiczkowi darzy się coś mądrego powiedzieć, a propos , prawiczku polecam film Absolwent, dużo dobrej muzyki Simon & Garnfunkel i instrukcja, jak stracic dziewictwo, tzn prawictwo.

Gość kika78
ja miałam partnera przez 8lat starszego o 17 lat i powiem tak dziś ma 45l i nie jestesmy razem mam partnetra w wieku 32 l i nie zamieniłabym go na starsszego w pewnym wieku fcaceci maja problemy z ....i u nas to było powodem ja miałam swoje potrzeby a on nie był w stanie mnie zaspokoic a nikt mi nie powie ze sex nie jest wazny no chyba ze jestesmy ze starszym z innego powodu

dobrze wróży jeśli zapoznasz się szczegółowo z objawami chorób sercam sprawdzaniem poziomu cholesterolu, i takimi ogólnymi zagadnieniami geriatycznymi i cenami viagry

Gość jak dla mnie to nic
z tego nie bedzie....strata czasu.....

Gość starsza żona 4...
Ja mam odwrotna sytuację mój 2 mąż jest dokladnuie 15 lat młodszy ode mnie i polecam taki związek wszystkim kobietom po 40. Co do odwrotnej sytuacji. Nie wyobrazam sobie kochać sie ze staruchem po 50... fuuujjj...

Gość rdegerggg
miedzy mna a mezem jest 20 lat, niegdy nie chcial dominowac, jestesmy rowni, bardzo dobrze sie ze soba czujemy i kochamy na zaboj juz 15 lat. i nie zamienilabym go na zadnego innego ja mam 38 lat on 58 i jest cudnie

a ja wam powiem że to chore. Wiem to z doświadczeń rodzinnych. Pewna 20 latka rozwaliła związek moich rodziców i doprowadziła do rozwodu - sprzedaży domu, rozhulała kasę ojca i po 4 latach - jak się kasa skończyła puściła się z innym i zostawiła jak to powiedziała "starego huja" Mój ojciec miał wtedy 50 lat. Dzisiiaj ojciec jest bez pieniędzi i bez mieszkania.No i po rozwodzie i zero kontaktu z matką (byłą żoną) Wy to robicie tylko dla kasy a faceci sa SLEPI i wierza wam jak Panu Bogu. Co wy widzicie w starszych mężczyznach??? Tylko stan konta się musi zgasdzać- tam nie ma żadnego uczucia!!!

raczej odwrotnie, co starsi męzczyźni widzą w młodszych dziewczynach...... wspomienie młodości?????.......ależ nie natura sama ze starych pryków robi wariatów, a ściślej andropauza, i jak taki pryk nie potrafi nad tym zapanować, więc robi zsiebie idiotę, wystarczy poogladać portale plotkarskie......

u mnie jest dokladnie 15 lat roznicy..ale wydaje mi sie,ze te numerki nie ma znaczenia..u nas dobrze,u kogos innego moze byc do kitu. ja tam wychodze za maz w przyszlym roku :D

no jasne, każdy człowiek jest inny, jeden w wieku 50 lat jest wrakiem a inny tryska młodością. Co jest tego przyczyną , może geny, a może jednak styl życia i szanowanie tego co Adwentyści Dnia Siódmego nazywają : świątynią Pana, a my ciałem....