Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasasa

czy moge byc w ciąży?!!

Polecane posty

Gość tasasa

dziś mam siódmy dień cyklu krwawienie zaczęło się 14 grudnia . Jestem dziewicą a dziś z chłopakiem zaczęliśmy uprawiać seks analny .. podczas tego moj chlopak trafil zlonkiem w moja pochwe były może dwa lub jedno pchnięcie - nie jestem pewna. Mój chłopak nie mał wytrysku ale boję się że mogłam zajść w ciążę :( pomocy!!! Jutro ide do ginekologa by przepisał mi tabletki po stosunku ... pomocy czy moge byc w ciazy?!

Gość makowka
NIE! nie jestes w ciazy, nie truj sie jakims gownem

Gość tasasa
jesteś tego pewna?? ;(( jestem załamana! To jest nauczka dla mnie ! Już nigdy nie zachowam się tak nieodpowiedzialnie :( pocieszyłaś mnie dziekuje ci! tak bardzo mi to bylo potrzebne :( a tabletki chciałabym wziąć dla pewnosci bo oszaleje :(

Gość kk90
Ja pamietam ze po swoim pierwszym razie swirowalam przez tydz ze moze zaszlam ze cos mimo ze nie mialam objawow. to normalne :) nie martw sie.

Gość makowka
dni plodne są w 14 dniu cyklu. :) masz niepłodne w takim razie. wiec nie schizuj :P

Gość tasasa
jak obliczałam dni płodne na jakiejs str w necie to wyszło na to że dni płodne mam od dziś a owulacja bedzie 27 ... kurcze dostaje szału ! Myslicie że lekarz przepisze mi te tabletki? mam 17 lat...

Gość kk90
jakei tab chcesz ??

Gość kk90
aaa sorry nie doczytalam , przepisze ci napewno

Gość Malgosia_85
Lekarz, który jest odpowiedzialny nie przepisze Ci takich tabletek. Na pewno nie jesteś w ciąży i żaden odpowiedzialnie traktujący swoją pracę lekarz bez uzasadnienia: stosunek pochwowy przy dniach płodnych nie przepisze Ci tej tabletki. I głowa do góry. O ciążę wcale nie jest tak łatwo. Nie truj się taką ilością hormonów i w dodatku w tak młodym wieku. No i pomyśl o zabezpieczeniu...

Gość makowka
a tak btw, czy anal jest przyjemny ?

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
W ciaze nie zachodzi sie tak latwo, nie sadze bys miala az takie szczescie zeby zajsc w ciaze i to od jednego pchniecia...

Gość tasasa
makowka--> anal jest przyjemny ale juz sie bede wystrzegac. Dziękuję za pocieszenie bylam u gina(50zl) przepisał mi escapelle(65zl) wzięłam narazie nie mam żadnych skutków ubocznych...

Gość tasasa
makowka--> anal jest przyjemny ale juz sie bede wystrzegac. Dziękuję za pocieszenie bylam u gina(50zl) przepisał mi escapelle(65zl) wzięłam narazie nie mam żadnych skutków ubocznych...

Gość tasasa
makowka--> anal jest przyjemny ale juz sie bede wystrzegac. Dziękuję za pocieszenie bylam u gina(50zl) przepisał mi escapelle(65zl) wzięłam narazie nie mam żadnych skutków ubocznych..

Może od razu trzeba było poprosić o leki przeciwzapalne. Jak można się kochać analnie bez prezerwatywy i jeszcze "trafić członkiem do pochwy"? :-O

Gość tasasa
jednak jak widac mozna :( boje sie