Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna22

mam chrapkę na kolege z pracy

Polecane posty

Gość sadfdsfdgdg
wspolczuje twojemu facetowi przez takich ludzi jak ty ten swiat jest h...owy

Gość Czarna22
hmmm... i co ja mam teraz zrobic. Przeczekam moja goraczke-moze bedzie lepiej.Zobaczymy, kupie sobie wibrator heheh

Gość he he he he*he
a do kogo piszesz? o sobie sadfdsfdgdg?

Gość Czarna22
hej pezciez ja nic nie zrobilam !!!

Gość Czarna22
widze ze temat sie urwal :(

Gość Czarna22
Nie jestesmy w bardzo zazytych stosunkach, czuje miedzy nami chemie. Ostatnio powiedzial, ze ma moj nr. tel. (akurat szlam na urlop-2 tyg.) i czy nie mialabym ochoty isc z nim gdzies do pubu. Ostatnio napisal mi przedstawil sie ze to on i tyle , pewnie czeka na moj krok....

Gość Czarna22
Chcialabym przezyc jakas szalona przygode o ktorej wiedzialabym tylko ja no i oczywiscie......

kazdy by chciał przezyc cos niezwykłego i szalonego... czy naprawd kochasz lub kochałas swojego narzeczonego?

Gość Czarna22
Caly czas mysle o tym, ze skrzywdzilabym mojego nazeczonego-on nigdy nie wybaczylby mi tego jakby sie dowiedzial co w mojej glowie siedzi.

Gość Czarna22
wiesz co boje sie, ze to moze byc to juz tylko przywiazanie i przyzwyczajenie. Wygoda, ze zawsze masz tego kogos. Wiem, jestem dziwolagiem. Ale nie tylko ja mam takie problemy....

Gość Czarna22
Moze, ze to byl moj pierwszy chlopak-pierwsza milosc lecz nie jedyna...

jeżeli jesteście z sobą długo i on ciebie zdradził i ty nie byłaś mu dłużna wiec skończ ten związek bo to nie ma sensu na dłuższa metę bo i tak będziecie nieszczęśliwi Buduj nowy związek beż zdrad jesteś młoda i powinnaś sobie poszukać stałego partnera z którym będziesz do końca życia Seks w twoim wieku raz na tydzień jest po prostu żałosny jeżeli macie potrzeby na częściej

Gość Czarna22
Boje sie, ze nie znajde i potem bede zalowac ;/ jak to sie mowi lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu.

Gość Czarna22
Dodam ze ja pracuje na nocki a moj nazeczony w dzien. Tylko, ze on jest na samozatrudnieniu takze robi sobie czesto wolne a i tak nic miedzy nami. Jak powiedzialam 1 raz na tydz. cud sie zdarza 2 razy! Moze masz racje powinnam to zakonczyc, ale z jego rodzicami dogaduje sie swietnie on z moimi takze(w koncu mieszkamy razem) Boze jak jak ja mialabym mu to poweidziec przez gardlo mi nie [przeszloby

Gość Czarna22
Ja tam bym chciala czesciej, ale nie ma tego ognia, ciagle to samo ble ble rachu ciachu.

Gość Czarna22
Nie czuje tego pozadania jak do mojego kolegi. To jest jak owoc zakazany mozesz patrzec, ale nie mozesz skosztowac :(

Gość agataa25
Carna 22...skąd wiesz, że ten kolega to nie jest czasani Twoja przyszłość?! Może to nie tylko "przygoda"...?! wyobraź sobie swój "dylemat za rok- jak już będziesz po ślubie...! wtedy nie będziesz miała wyjścia... a może Twój chłopak też ma dość tego związku...?!

Gość Czarna22
On jest Szkotem, oni maja inna mentalnosc. Chociaz mowie po ang. to nie chcialabym miec go za faceta-nawet z moja rodzinka sobie nie pogada. W sumie to nie material na faceta-tak mi sie zdaje-chyba ze caly czas sie popisuje.

Gość agataa25
ja na Twoim miejscu spróbowałabym tego Twojego kolegi.... wystarczy jeden raz( i to nie mówię od razu o sexie) żeby przekonać się, czy warto....

Gość Czarna22
Na poczatek w tajemnicy? Czy co.

Gość agataa25
jasne że w tajemnicy, bo jakby się "nie sprawdził", to nic się nie wyda...

Gość agataa25
megusia...a Ty jesteś pewna swojego faceta? myśliż,że on, tak samo jak Ty, umie powstrzymać się od sexu?!- wątpie...!