Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna22

mam chrapkę na kolege z pracy

Polecane posty

Gość Czarna22
Nie umialabym jak, wszedzie praktycznie razem wychodzimy.Prawie wszystkich znajomych mamy wspolnych.A zreszta na razie nic nie bede zmieniac w swoim zyciu-porozmawiam szczerze z moim facetem, tylko od czego tu zaczac!!! Czuje sie jak narzekajaca stara baba :/

Gość agataa25
:) nie przesadzaj...ale dobrze mieć troszkę samokrytyki... a może zapytaj tego kolegi z pracy, co sądzi o Tobie....czy mu się podobasz i takie tam....zrób tem mały kroczek i zobacz, co się będzie działo.

Gość Czarna22
Jest problem bo ogolnie jestem wygadana, ale jak przychodzi co do czego to jestem wstydliwa jak cholera, pozatym co niby mialabym mu powiedziec-co mu powiedziec. Chyba raczej odpada wole chyba byc zdobywana :)

ślub bierzesz z facetem na całe życie a nie z jego rodzicami.Przecież już się zdradzacie to za kilka lat będzie fikcja małżeństwa ,a co z dziećmi????

Gość chodzi mi to samo po glowie
hej czarna22 jestem w Twoim wieku i mam nowego kolege w pracy, tez mi chodzi po glowie romans..

Gość Czarna22
to bylo skomplikowane-prawie 3 lata temu zaczelo nam sie nie ukladac. To byly ciezkie czasy dla nas. Przyznam sie ze ja pierwsza go zdradzilam tylko raz i 2 miesiace potem spotkalam go z inna. Zerwalismy.I wtedy byl koniec. Ale potem wrocilismy do siebie. I na tym koniec. Byla sielanka az do teraz

Gość Czarna22
chodzi mi to samo po glowie- a masz chlopaka, meza?

tak, mam narzeczonego, ktorego kocham.. planujemy slub w 2011

czarna powiem temu twojemu ze znowu go chcesz zdradzic

tez mialam kryzys w zwiazku, zdradzilam faceta z moim eks.. on o tym nie wie, nasza sytuacja sie poprawila, kochamy sie itd, mieszkamy razem ale brakuje mi swiezosci..tych motyli w brzuchu.. dlatego mysle o tym facecie z pracy.. jest mlodszy, co mnie dodatkowo podnieca.. ech glupia jestem..

Gość Czarna22
no wlansie brakuje motyli w brzuchu.

Gość puszczalska jestes

Gość Czarna22
wlasnie jezeli chodzi o milosc-nie jestem pewna czy to ten jedyny :( kazdy popelnia bledy, zarowno kobieta jak i mezczyzna ;/

Gość Czarna22
kurwa to twoja matka byla-a ty byles przypadkiem zrobiony przez kierowce tiraaaa!!!

Czarna - ja po tej zdradzie wiem ze to ten jedyny, wyobrazilam sobie ze go trace, porownalam z eksem, wiem ze tylko jego kocham i z nim bede miala idealny zwiazek - prawie idealny bo nie jest dla mnie mega pociagajacy seksualnie.. ale go nie zostawie. Daje mi poczucie bezpieczenstwa, ufam mu.. nic nie poradze na to ze jak mam do czynienia z interesujacym facetem to mysle o seksie z nim.. widocznie kurestwo mam we krwi :O

Gość Czarna22
Niech kazdy spojrzy na siebie, kazdy moze popelniac bledy, przeciez nikt nie jest doskonaly!A to ze ja pierwsza wtedy zdradzilam to byla tylko kwestia czasu bo on i tak to samo zrobil. A jednak nikt nic nie mowi, zawsze kobieta najgorsza. Facet jak ma kochanki nic nikt nie mowi ale jak juz kobieta robi to samo to juz szmata itd

Gość kobieta ktora zdradzila to
kurwa

Gość Czarna22
a facet ktory zdradzil to kurwiarz!!

Czarna co Ty sie przejmujesz.. nie sluchaj tych obelg

Gość Czarna22
po co wchodza na te forum. Pewnie to jest plytka intelektualnie osoba, ktorej nikt nie lubi wiec siedza przed komputerem zarzeraja sie jedzieniem i drapia sie po tylku.

Pfff...ja mam takie uwagi gdzies... to moje zycie i nie bede sie kierowac uwagami jakichs parszywych pseudo katoli.. a kurwy stoja na autostradzie

Gość Czarna22
sie wkurzylam i troszku poplatalam moja wypowiedz hehe ignorujcie takie wypowiedzi :)

Gość Czarna22
chodzi mi to samo po glowie- pomarzyc o innym to nie grzech. Wiec co zamierzasz zrobic?

Gość Czarna22
czy to grzech myslec o seksie z innym-nie jestesmy Maria dziewica ani zakonnica zeby myslec w taki sposob; sex beee a myslicie ze wasi faceci nie fantazjuja?

Nie wiem, nie chce zrobic glupstwa.. on ma 18 lat dopiero.. gadamy o wszystkim, nawet o perwersyjnych sprawach typu tatuaze i kolczyki w miejscach intymnych.. :P mysle ze jakbym chciala to on tez nie mialby wiekszych oporow przed przelotnym romansem.. powstrzymuje mnie to ze razem pracujemy..