inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie 1100 Napisano Grudzień 21, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Grudzień 21, 2009 to jakaś magiczna godzina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Miałem na myśli 11:00 Dopiero wstałem tu leja...... i jeszcze nawet herbaty nie piłem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 No:D oczywiście że magiczna bo za nie długo bedzie 12:00 połowa dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Grudzień 21, 2009 i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Już jest 7 minut po 11:00:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Tak tylko siedzisz i patrzysz jak przesuwają się wskazówki ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Grudzień 21, 2009 źle ci zegarek chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala Syrenka Napisano Grudzień 21, 2009 jest 11.15 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 No:D:D:D O 11:06 widziałem na komputerze.... i myślałem że za nim wiadomosc sie wyźle bedzie 11:07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Tak teraz jest 11:16 :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Grudzień 21, 2009 do Nowego Roku już odliczasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Grudzień 21, 2009 to wiela jeszcze tego roku minut zostało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 nie liczyłem....... za dużo obliczeń w minutach i sekundach........:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Jeśli dziś jest 21 grudnia, to do końca świata zostały równo 3 lata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Klon........... czyli nie wiele nam już zostało :) Madusia 18............ od 3:30-11:00:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Oczywiście....... że tak........... a wy o której poszliście spac?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach