Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maslinka

blagam o pomoc

Polecane posty

jestem beznadziejenej sytuacji zyciowej. popelnilam blad i zaufalam facetowi z inego kraju,wyjechalam z nim i po wujezdzie z polski wszystko sie zmienilo, nie wiem co mam robic, zabral mi wszystkie pieniadze nie mam za co wrucic do kraju, na szczescie zostawilam jakies pieniadze w polskim banku ale tutaj w bulgarii nie moge ich wziasc, blagam jakiegos dobrego czlowieka o pomoc, nie mam rodziny w polsce nie mam kogo poprosic o pomoc, musze jakos dojechac i zatrzymac sie gdzies w polsce po przyjezdzie, jesztem kobieta 30 letnia i naprawde atrakcyjna nie szukam partnera lecz przyjaciela, blagam o pomoc, wierze ze sa dobre osoby na swiecie, i ktos mi pomoze, nie mam lacznowci z internetem, wiec jesli ktos jest z dobrym sercem, zostawiam numer telefonu 003590897689087 lub bez zera 00359897689087

Gość korkoran
Daj adres to wyślę Ci słownik języka polskiego :classic_cool:

jak wiesz w bulgarii nie ma liter polskich i nie moge napisac u z kreska i takie , wiec nie osadzaj mnie po pisowni

Gość korkoran
:D:D:D Tą wypowiedzią jeszcze bardziej się pogrązyłaś :D Przecież możesz napisać "wrocic" zamiast "wrucic" "wziac" zamiast "wziasc" Poza tym cała konstrukcja wypowiedzi powala na kolana. Wesołych świąt!

Gość korkoran
próbuj, moze znajdą się jacyś naiwni głupcy

Gość kazik z sosnowca.
spierdalaj kurwo nadrzewo trzeba bylo pomyslec za nim sie wyjechało jakos sie zabepieczyc jestes naciagaczka i tyle

Gość sakrbik
To dlaczego piszesz naprawde atrakcyjna jeśli szukasz pomocy??? zgłupialas kobieto co ma piernik do wiatraka :(

no własnie etz to zwróciło moja uwage...szuka pomocy i jest atrakcyjna:D lol gdybys rzeczywiscie miałą taki problem to bys do ambasady po prostu polazła

Gość sakrbik
ale żarty sobie ktoś uskutecznia i to w kiepskim stylu ....