Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

chce juz mec to za soba...dziewica

Polecane posty

Mam 20 lat i jestem dziewica...wiem wien zaraz zacznie sie krytykowanie ze chce to zrobic bo juz by wypadalo taki wiek i w ogole ale mi nie o to chodzi czuje sie gotowa psychicznie i fizycznie probloem w tym ze nie mam stalego parntera spotykam sie z kims pociaga mnie wiem ze zadbal by o to zeby mnie nie bolalo dobrze sie z nim czuje naparwde chcialabym to znim zrobic nawet jakbysmy sie mieli rostac kiedys wiem dziwne podejsie ...sama niewiem moze jednak powinnam sie powstrzymac i poczekac na kogos z ktorym bede w stalym zwiazku?:/ prosze o powazne rady z gory dziekuje

Gość Kasplan XXX
Witam! Mam do sprzedania ziemniaki jadalne odmian "Tajfun" i "Jelly" w ilości ok. 300t Ziemniaki o miąższu żółtym ,zdrowe i czyste z jasnej ziemi. Więcej informacji udzielam pod numerem telefonu 728-302-734 OFERTA WAŻNA OD 15.01.2010 CENA OKOLO 9000zl

malinka witaj masz ochote o tym pogadac na gg albo meilu bo j atroche sie tutaj wstydze o tym gadac a tez jestem prawiczkiem. bo zaraz beda krytykowac to jak masz ochote??

najpierw sie zastanow czego Ty wkoncu chcesz :P Bo z tego co piszesz to ze albo albo :P Ja zaluje ze sie z tym pospieszylam... wiec moze i poczekaj :) Bedziesz jeszcze bardziej gotowa :)