Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko Boska

Jak wy sobie radzicie w tej Polsce??!! Masakra

Polecane posty

Gość o matko Boska

Mieszkalismy za granica,nie przelewalo sie wiec postanowilismy,ze zjedziemy do Polski..I jest ciezko,tam tez bylo,ale tutaj to juz w ogole :-o

Gość nie przesadzaj jak się chce
to się da. Trzeba umieć sobie w życiu radzić.

Gość IQ50
To spierdalaj za granice, tam kraina mlekiem i miadem plynaca, siedzisz w fotelu a walizki z pieniedzmi listonosz przynosi do domu.

Gość o matko Boska
Szkoda,ze my Polacy posiadamy takich ludzi..Daruj sobie glupie komentarze,bo mnie nie upokarzasz tylko siebiel.

ja nie narzekam - radze sobie calkiem, calkiem ;-) ale zgodze sie z autorka, ze gdzie indziej zyje sie fajniej i przyjemniej mnie w Polsec najbardziej irytuje szarosc umyslowa czesto polaczona z frustracja oraz brak otwartosci na nowosci z zyciem zawodowym wszedzie bedzie mniej wiceje podobnie;-)

Gość IQ50
Z ciebie polka jak z koziej dupy traba, takas polka to po kiego emigrowalas :D

Gość o matko Boska
No wlasnie.W Polsce tez mnie drazni to co napisalas/es Ror..

wiem widze ze sporo ludzi to zaczyna irytowac - niestety nadal jestesmy w znacznej mniejszosci;-)

Gość frtgyhujikj
uciekaj stąd póki możesz !! Polska to beznadziejny kraj... Gdybym tylko miała okazję to już by mnie tu nie było :O

Gość bleeeeeeeeeeeee
A mnie draznia emigrantki ktore przylaza na kaffe albo sie chwalic albo zalic, z czego 3/4 tych emigrantek mieszka w pcimiu dolnym, ma 5 bachorow i siedza na zasilku hheheheh. Mazy im sie wyjechac :D no coż bylo sie nie mnozyc jak kroliki.

Gość o matko Boska
W Polsce gruby,gej,lesbijka itp nie ma szans na normalne zycie.A za granica nikt na to nie patrzy.Dla nich jest normalne,ze ktos jest taki a nie inny a przede wszystkim obojetne. Wraz z mezem chcielismy wybudowac dom,ale wyobraz sobie,ze wojt sie nie zgodzil,bo byl projekt zbyt nowoczesny :-o Byl w stylu nowojorskim

Gość bleeeeeeeeeeeee
Stac was na wlasny dom i uwazasz sie za biedną ? No to ladnie masz pod deklem, moze ty bys chciala zlote sciany :D

Gość o matko Boska
Hehe.Nie,ja mam dziecko :p I nie siedze na zasilku..

"Stac was na wlasny dom i uwazasz sie za biedną ? No to ladnie masz pod deklem, moze ty bys chciala zlote sciany" moze by i chcila a co zazdroscisz? ;-) bo ani dom w Twoim zasiegu, ani tym bardziej zlote sciany;-)

Gość o matko Boska
bleeeeeee-pod deklem to ja nie mam nic,bo dekla nie mam. Nie wiem czy wiesz dzieciaczku,ale istnieje cos takiego jak kredyt hipoteczny.Wez kredeczki i kolorowanke i idz do swojego pokoju. Nie mam zamiaru z Toba dyskutowac,poniewaz nie chce znizac sie do Twojego poziomu.Topik dotyczy czego innego a dyskutuje z ROR o czym innym