Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna nie podpisana

wiecie co wam powiem

Polecane posty

przeciez ja byłbym głupi jakbym siedział 24h na kafe , a gdzie praca dom, dzieci no zastanów sie:D predzej by mi tu oczy wygniły niz bym tu tyle siedział...przeciez mam przerwy:D

to ty tak mnie odbierasz...a co tobie sie konkretnie we mnie nie podoba...to ze wypiosuje głupoty jako pierwszy.. to ze nie mam tak naprawde swojego topiku...to ze jestem zaszyfrowany ..to ze psuje szyki degeneruchom ...to ze nie rozmawiam z wami na topikach ...czy to ze mam układy tam gdzie mam:D

wogóle określ sie bo mnie tak naprawde to wisi... bo ja was szanuje prawie wszystkich i mnie nie przeszkadzacie no chyba ze mnie wyzywanie to wtedy musicie sie spodziewać ataku z mojej strony.

nie tylko ja to tak odbieram ale zapewnie wiele innych osob tez czytajac topiki i wypowiedzi innych osob a wkurwia mnie to ze poprostu wpierdalasz sie tam gdzie nie trzeba gdzie cie nie proszą i taki stary jestes a taki głupi siedzisz na kafe pratucznie 20 godzin na dzień i wpisujesz głupie i nie potrzebne komenty tak jak niektórzy stali bywalcy

Gość
taka jedna...sama tu przesiadujesz, skoro jesteś tak dobrze rozeznana :-D

Ale te nawet jak to określiłaś głupie wpisy nikogo nie obrażają i nie łamią Regulaminu kafeteriii, po za tym to jest tylko jeden wpis na topiku wiec chyba jesteście to w stanie przeżyć, po za tym równiez nie spamuje i nigdy nie pisze na pomarańczowo te tez jest moją zaletą nie wadą...pisze zawsze na czarno, to ze nie wypowiadam sie w konkretnym temacie topiku nie znaczy ze nie moge brać udziału w rozmowie która sie właśnie toczy, wiec nie wiem czemu robicie z igły widły:D ladaco na forume pozostanie czy wam sie to podoba czy też nie:D:D

miałaś sie określić bo bede wiedział co tobie konkretnie przeszkadza w osobie ladaco...a wisi mi to bo nic ty jak i reszta nie mozecie nic na to poradzić znowu źle mnie odczytałaś:D:D i jak tu sie potem z wami dogadywać nma topikach:):):):):)

Gość
taka jedna to po hooj tu siedzisz? zrób coś pożytecznego,posprzątane masz? ugotowane?