Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzozajasna

czy facet jest totalnym zerem jesli proponuje kobiecie seks i szantazuje ze jesl

Polecane posty

Gość brzozajasna

odmowi to juz nigdy sie nie odezwie? W dodatku jesli nie ma z nia kontaku od jakiegos czasu,,, ja uwazam, ze taki to zwykly cham a wy?

Gość a propo
dla nich seks to jak pajda chleba, chamy

Gość brzozajasna
tak, ale uwazam ze jezeli szanuje kobiete to nigdy jej czegos takiego nie zaproponuje tylko kiedy ma ja w nosie i chce tylko seksu, mnie taki przypadek sie zdazyl chyba tego typa znienawidze...

Gość brzozajasna
no nawyzywajcie go bo chce go znienawidziec, przeciez nie wolno tak nikogo traktowac, a on mi sie podoba, i boje sie ze jeszcze kiedys mu ulegne

Gość z moich obserwacji wynika
Jak za bardzo szanuje kobiete to potem moze wcale z nia seksu nie chciec, wiec pomysl

Gość a co powiesz o facecie
który proponuje sponsoring taki to degenerat bez uczuc i szacunku do tej kobiety której to zaproponowł a takich dzis nie brakuje tylko zaliczyc by chcieli bez konsekwencji zapłaca prezentem taka prostytucja pocichu bo w Domu Publicznym jednak taki a nonimowy nie jest Ochyda

Gość a propo
glupi i cham, ale to prawda ze jestes mu potrzebna tylko do seksu, wiec uwazaj zeby sie nie zakochac.

Gość Gawerton
Toż taki facet to gad pospolity, któremu powinno się odciąć genitalia i rzucić je na pożarcie bezpańskim psom.

Gość brzozajasna
no wlasnie a on jest wredny, bo krazy kolo mnie wtedy kiedy ma potrzebe i denerwuje mnie to strasznie, bo mi sie podoba i ciezko sie powstrzymac, tym bardziej, ze jestem dlugo sama

Gość Wrom
Gdy się kobiecie facet podoba to ona z góry zakłada, że może przez niego trochę popłakać, pozwala mu na bezczelne zachowanie, przy którym każdy inny, od razu by został spławiony. Kobieta unosi się złością i gniewem ale przy następnym spotkaniu nie chowa urazy i jeszcze bardziej przesuwa dopuszczalne granice na jego zachowanie. On to czuje i wykorzystuje.

Gość brzozajasna
a jak takiemu najbardziej dac w kosc, zeby poczul sie jak te shanbione kobiety? Zeby przez chociaz 5 minut czul sie jak gowno? ale nie robiac zadnych chamskich rzeczy

Gość Wrom
A po co mu chcesz dać w kość. On cię tylko testuje na ile może sobie pozwolić (grubiańskoa ale?) a ty nie reagujesz czyli przyjmuje do wiadomości, że mu pozwalasz się tak traktować. Aby się go pozbyć to wystarczy coś mu odpowiedzieć w stylu, że jest prostakiem i wyjść, znaczy tak jak obcemu z ulicy. A gdy nie chcesz go zupełnie skreślić to nie wiem, może zdenerwować się na niego ale nien wpadać w furię.

Gość brzozajasna
powiedzialam, ze nie jestem zainteresowana i zeby dal sobie spokoj i poszukal gdzie indziej bez zadnych nerwow zupelnie na luzie, az dumna jestem, bo zazwyczaj jestem osoba nerwowa a tutaj totalny spokoj

Gość Wrom
I co on przestał, wyszedł, obraził się czy nie wiadomo co? Bo chyba nie przeprosił.

Gość brzozajasna
nie przeprosil, tylko stwierdzil, ze jesli tak chce to on juz sie wiecej nie odezwie i tyle powiedzialam ze ok i na tym sie skonczylo, ale jestem pewna ze dalej bedzie mnie meczyl za jakis czas, on tak ma cyklicznie, chyba nie jest calkiem normalny

Gość Wrom
A ile macie lat. Może to taki erotoman gawędziarz. Swoją nieśmiałość i niemożność nawiązania normalnego kontaktu z dziewczyną zamienia w patologiczną śmiałość. I też mu to nie wychodzi.

Gość brzozajasna
oj watpie, on jest babiarzem i na pewno zadnej nie przepusci, mysalam kiedys, ze tylko tak mowia, ale tak naprawde jest, w dodoatku jest zimny, arogancki i kompletnie znieczulony na ludzka krzywde, bo jesli wie, ze ja np cierpialam juz kiedys jak mnie uwiodl i dalej chce to robic, to chyba inaczej o nim mowic nie mozna

Gość Wrom
Jak to eks to się nie liczy, skoro z nim sypiałaś to przy spotkaniach sam na sam zawsze mogą padać jakieś seksistowskie teksty z obu stron. Skoro nie chcesz już z nim być to nie ma problemu wystarczy odmawiać i nie utrzymywać kontaktu. Jeżeli jest inaczej i sama do końca nie wiesz czego chcesz to trudno aby on ci dawał "spokój" widząc twoje niezdecydowanie.

Gość brzozajasna
to nie moj eks, tylko tak jakos sie stalo, ze nie wiem w sumie... sama go zaczepilam, bo stwierdzilam, ze to jedyny facet z ktorym bym chciala miec romans, sama jestem zimna i nie mam juz dlugo nikogo i nie chce tego mnieniac, bo mam niechec po ostatnim zwiazku... troszke ktos mi zlamal serce i boje sie w cos angazowac, wlasnie ten o ktorym jest ten temat dobrze wie, ze mi sie podoba, ale chyba tez jest po zwiazku i raczej tez jest zraniony, ale to i tak go nie usprawiedliwia, moze sobie mysli, ze teraz moze sie mscic, w dodatku jestem wrazliwa i w ogole mozna mnie jednym slowem zabic a tak mi robi na zlosc

Gość Wrom
To mu powiedz gdy znowu zacznie, że takie teksty cię ranią i zupełnie nie bawią i że obecnie interesujesz się wyłącznie poważnymi związkami. Może wtedy przejdzie z "szantażowania" na proszenie o seks.

Gość brzozajasna
no ale on wie i wlasnie prosi nie rozumiem jak po takiej ,,wiedzy" mozna jeszcze bezczelnie kogos namiawiac na seks? to juz naprawde trzeba byc z kamienia

Gość Wrom
Ma takie trochę czarne poczucie humoru. Serce z kamienia. ? Wie że się sobie fizycznie podobacie, spaliście ze sobą, nadal nie jest ci obojętny, ty go zdecydowanie nie odrzucasz, jesteś bardziej bierna, widzi po twojej mowie ciała, że odmawianie mu sprawia ci trudność. Jedyny błąd jaki popełnia to zbytnia pewność siebie i parcie na seks bez zobowiązań depcząc godność tej drugiej strony, zamiast celowanie w związek, który mógłby być równie krótki ale owocny. Nie wiem może to rzeczywiście babiarz ale wątpię, inaczej by się zabierał i dostosowywał do sytuacji.

Gość This is it.
Powinien się pogodzić z rzeczywistością

Gość brzozajasna
to po prostu zwykle chamisko bez szacunku dla siebie a co dopiero dla drugiej osoby

Gość kogelmogel222
znam identycznego! dopiero gdzy zmienlam numer telefonu to sie odczepil. radze zrob to samo. to sa "chorzy" ludzie!

Gość gość
Afromental to debile to nie są ci sami co w 2009r

Gość gość
To nie są ci afromental z 2009r bo tamci byli ini z wyglondu i z charakteru

Gość Fanka barona
Afromental w 2009r mieli dziewczyny z głuchołaz