Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxkroliczek playboyaxx

yaz-nadal zazywac?

Polecane posty

Gość xxkroliczek playboyaxx

hej.jak czytaliscie moje posty poprzednie to miałam miesięczna przerwę w braniu tabletek. kupiłam od następnej miesiączki ale jedna tabletkę wisiałam siostrze to jej oddalam zaczęłam od drugiej i tu jest pierwsze pytanie czy to nie zmniejszyło zabezpieczenie? po drugie..w czasie tej przerwy jadłam więcej niż jak miałam tabletki dodam ze biorąc tabletki przytyłam 3kg które bardzo uwidoczniły mi się w okolicach ud piersi i bioder o cellulicie nie wspomnę nie mam sil żeby z nim walczyć...od 5lat nie miałam zmienionej wagi a teraz nagle aż 3 kg i to przytyje na pewno więcej jeszcze...do tego po miesięcznej przerwie moje plamienia trwają aż 3 tyg już od miesiączki....dodam ze większość panienek pisze ze to normalne ze się tyje moja siostra brała Yaz i tez przytyła a zawsze była chudziutka zmieniła i nic nie przytyła jeszcze schudła wiec....do lekarza ginekologa się dostaje po 2 miesiącach co mam robić...jak to zrzucić?da się jeszcze wrocic do poprzedniej wagi? ps.nie piszcie mi ze trzeba się ograniczać z jedzeniem bo to bzdura naprawdę się nie da i to mam na takie rzeczy ochoty ze w życiu bym nie jadła

Gość bojabojaboja
Na rynku jest tyle pigułek, że jak Ci nie pasują, to niech Ci lekarz pomoże dobrać inne, po których nie będziesz tyła. Ulotkę jak przeczytasz, to będziesz wiedziała, czy jesteś zabezpieczona, w ulotce jest odpowiedź na każdą możliwą wątpliwość.