Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostra_babka

ładna a nieszczęśliwa...

Polecane posty

Gość ostra_babka

nigdy nie narzekałam na brak urody... do tego jestem inteligentna i wykształcona. czyli niczego nie powinno mi brakować... a jednak.. brakuje mi prawdziwej miłości, opartej na namiętności, pożądaniu... czy to tylko tak w filmach??

Gość jednak czegoś ci barkuje
S K R O M N O Ś C I

S K R O M N O Ś C I

S K R O M N O Ś C I

Gość ehhh kurcze blade
to zalezy od kultury osobistej partnerow obojga jesli jedno nawala niestety ale juz po pieknej opowiesci ... :(

S K R O M N O Ś C I

Gość fasola1
bo miłość to nie ładna buzia to uczucia a nie wyglad dziwnie cos łączysz miłosc z wyglądem..po co ? jest przyslowie z pieknej miski sie nie najesz i chyba to prawda

Gość ostra_babka
nie brakuje mi skromnośći :( po prostu potrafię docenić to co mam. i każdy człowiek powinien znać swoje wady i zalety.

Gość jednak czegos ci brakuje
brakuje ci,brakuje. Jeśli zaczynasz opis siebie od tego jaka to nie jesteś ładna to do skromnych to ty się na pewno nie zaliczasz. Człowieka nie ocenia się po wyglądzie. Ty zaczynając swój opis d niego właśnie pokazałaś,że tak robisz. Nie ma się co dziwić,że jesteś sama...

Gość Zima jest wspaniała
Brawo, Ostra! Należy znać własną wartość!

Gość jednak czegos ci brakuje
Na wartość nie składa się wygląd. Wygląd przemija.

Gość ostra_babka
zawsze szczery.... skoro uważasz za wadę inteligencję i wykształcenie.. to tylko ci "pozazdrościć"

Gość jak jest okazja
Brawo, Ostra! Należy znać własną wartość! racja....i umrzeć ze starosci w samotnosci. Brawo.

Gość Zima jest wspaniała
Rozum także przemija, i to wcale często przemija. Ostra, to miłe, że jesteś fizycznie atrakcyjną kobietą. :) Zapewniam Cię, że uroda, obok innych przymiotów, to cenny babski atut.

Czepiacie się że brakuje jej skromności, a jak inaczej miała się opisać aby oddać to co czuje? Jeśli ktoś jest inteligentny, wykształcony i ma urodę to po prostu taki jest :)

Gość magic jeden
foty brakuje:):classic_cool:

A jak ma dziewczyna przedstawić swój problem ??? Wykropkować słowo "ładna" ? jak tego nie wypowie to nie zorientujemy się w czym problem. Gdyby napisała "nie jestem brzydka" to pewnie poleciałaby lawina "nie bycie brzydką to za mało,trzeba być ładną" :) sama nie mam wielkiego powodzenia, a nie jestem jakaś kulawa! A raczej odstraszam mężczyzn na wstępie, paru mi już powiedziało o swoich myślach "nie dla psa kielbasa", albo "jesteś z wyższej półki, masz taką klasę!". Jakieś tam wymagania wobec siebie chyba zniechęcają innych.To tylko pozory, jestem najnormalniejszą, uczuciową, ciepłą osobą, a jednak... A dwa, że jestem dość zdecydowaną osobą, potrzebuje faceta, który uparcie będzie mnie chciał zdobyć, a nie takiego, który się zniechęci na starcie :)

Gość ostra_babka
placzaca_perlami ja mam podobnie.. facet musi zdobywać kobietę..

Gość Wrestling międzypłciowy
A kobieta nie zapominać o kokietowaniu...

Gość vbm cgj
po prostu jestes malo ciekawa osoba. mozna byc brzydka, srednio inteligentna, niewyksztalcona ale tzreba miec to cos. tobie tego brakuje.

Mam wrażenie, że ten top ma zadanie wygadania się, wyładowania frustracji i autorka nie szuka rozwiązania sytuacji dla niej niekomfortowej, stąd wszelkie rady są nie na miejscu.

A mnie się wydaje, że tutaj jak ktoś jest ładny i ma tego świadomość, to trzeba go zjechać jak psa. Takie rzeczy to chyba tylko w Polsce. Zawiść i zazdrość... Co jak co,mi by przez gardło nie przeszło określenie siebie ładną - nie wiem czy to dobrze - z jednej strony pokora, a z drugiej brak wiary w siebie!! A można być przeciętną osobą, nie mieć dyplomów, osiągnięć, ale mając wiarę w siebie, charyzmę możnaby góry przenosić i oczarować świat :)

"ja mam podobnie.. facet musi zdobywać kobietę..." Aha.... no to wszystko jasne :) A czy któraś z Was jest w stanie zaintrygować sobą faceta tak bardzo, żeby mu się chciało? Szczerze mówiąc, wątpię. Nic tylko wymagania, facet musi to, facet musi tamto. A co od siebie?

Ostra babka,ale to większość ludzi tak ma. Każdy chce być kochany i kochać.

taaa a jak ja próbuje uzyskać odpowiedź na temat wyroku nakazującego to nikt nie odpisuje wystarczy że laska napisze że jest cud miód malina ale biedna i nieszczęśliwa to milion odp. Dziewczyno miłość sama przychodzi nie zależnie czy jesteś brzydka czy piękna. Jak brakuje Ci namiętności i pożądania to kochanek jest od tego. Uwierz mi . Nie warto idealizować miłości bo ona jest skrajna od śmiechu po łzy... to nie tylko pożądanie i namiętność bo to także nerwy smutek i łzy to wszystko składa się na miłość. Powodzenia

Nic tylko wymagania, facet musi to, facet musi tamto. A co od siebie? jeśli o mnie chodzi to od siebie daję bardzo wiele, ale to nie temat na ten topic. Faktycznie to są niewyobrażalnie wielkie wymagania żeby chcieć aby to facet zrobił pierwszy krok i dał wyraźnie do zrozumienia że mu na babce zależy. Oczywiście z drugiej strony zaangażowanie jest też konieczne, ale natura to natura, tak było od wieków więc dlaczego teraz mamy się godzić na jeszcze większe zniewieścienie mężczyzn, niż jakie i tak chcąc nie chcąc jest? Prawdziwy facet czuje się dobrze jak zdobywa, prawdziwa kobieta czuje się dobrze jak jest zdobywana,wszelkie inne rzeczy i szczegóły zależą od charakterów zainteresowanych. sprawy płci niespecjalnie przyjęły tak zwane równouprawnienie:) Wątpię żeby autorka byla zainteresowana 'ciepłymi kluchami' które trzeba całe życie prowadzić za rączkę i zawsze wychodzic do niego z inicjatywą:) ps. i nie chodzi tu o to że ktoś jest jakąś tam księżniczką