Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinella

Polka i muzułmanin

Polecane posty

walcze z takimi ludzmi jak wy zeby wam uswiadomic ze nie wszyscy tacy sa jak myslicie.. wszedzie zdarzaja sie zakaly nawet w Polsce i nie rozumiem waszego podejscia nie potrzebuje waszej akceptacji za przeproszeniem w d***e ja mam

Na miejscu Twojej Matki bym Cie w klatce zamknela i trzymala tak dlugo az bys zmadrzala🖐️

Nie dziw się, że masz powodzenie u muzułmanów, nie mogą bzykać swoich (muzułmańskich) kobiet, bo grożą za to duże konsekwencje, a i ich kobiety nie dadzą im dupy przed ślubem, bo mają duże problemy o których nie będę się rozpisywał, więc Arabowie dymają m.in. polki lecące na śniadą karnację, a konsekwencji nie ma żadnych.

Gość eau de source
poczytajcie sobie kilka tematow na kafe: facet mnie uderzyl, facet sika do umywalki, facet mnie zdradzil..... i wszystko to wasi ukochani polacy z bielutka skorka

gdy mi córka zameldowała, że chce wyjść za muzułmanina, to 1. zlałbym na kwaśne jabłko za wstyd przyniesiony rodzinie 2. i przestałaby być moją córką

Gość Malwinella
Stringi ich uroda, ich zyczliowsc, goscinnosc, przynajmiej tak mi sie wydaje, i wiem , ze tak jak mowisz mysla o jednym bo sama sie przekonalam moje kolezanki na wakacjach robily cuda... Ale mimo wszystko cos mnie ciagnie

polskim swiatku?? wyjedzcie za granice posluchajcie jak mowia o naszym polskim swiatku.. ciekawe czy wam sie przykro nie zrobi.. bo ja niejednokrotnie mialam nieprzyjemne sytuacje.. czasami wstyd na ulicy po polsku gadac bo jakis menel sie doczepi!!

Monisia pewnie zyje z brudasem dlatego ich broni. Polak, nie wazne jaki, swoj to swoj! Brudas i tak zawsze bedzie brudasem, jego mentalnosci, kultury i wiary nie zmienisz.Mi to nie przeszkadza, ale niech se glosza swoja wiare, wyznania, kulutre u siebie, tam gdzie ich miejsce!:classic_cool:🖐️

Malwinella masz racje tego szacunku jaki oni maja w rodzinie zaden Polak nigdy nie bedzie mial..

Gość Malwinella
moniska ja mam poglady jak ty natomiast moi rodzice maja poglady takie jak Stringi czy bmblondyn...;(

Polka k***a zawsze zostanie masz racje stringi!! az zal mi Ciebie.. widac jaki masz szacunek do ludzi to tego Cie matka nauczyla?? tylko pogratulowac..

Gość obudzic sie
o jakim szacunku wy piszecie??????mi taki jeden czarny powiedzial ze gdyby jego siostra zdradzila swojego meza to by ja zabil.

Gość Malwinella
nie potrafie sie z tym pogodzic z opinia moich rodzicow ktorzy mowia takie rzeczy np to smierdziele czorne moja mama dokladnie tak samo powiedziala...

Gość obudzic sie
popieram stringi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malwinella nie przekonuj ludzi na sile.. nie warto zobacz co tutaj sie dzieje.. szkoda mi takich ludzi bo ponoc dla Boga wszyscy sa tacy sami a zobacz jak oni sie pala nienawiscia.. szkoda.. ale ich zycie ich wybor.. ja wiem jedno to wszystko wychodzi z niewiedzy i braku checi aby troche poczytac o ich kulturzze religii nie tylko na stronach typu wikipedia..

natomiast nie miałbym nic przeciwko, gdyby był czarny, a jak Wietnamczyk, to byłbym zadowolony, bo studiowałem z nimi na uczelni, a także z w grupie był arab, paskudny wredny typ.....

Monisia, pisdo ja sie nie wstydze nigdzie gadac po polsku, nawet na marsie, a jesli Ty tak, to juz Twoj problem. Ze Cie brudas dyma to juz wiemy, ale akceptowac tego nie musimy. rozumiem zwiazac sie z europeczykiem, ale nigdy z brudasem i smierdziuchem.

Gość Malwinella
Ja z tej ciekawosci duzo przeczytalam o ich religii, ale wez tu badz madry jak raz pisza ze facet Cie bil a raz ze 10 lat z nim zyjesz masz dzieci i jestem szczesliwa...

Matka mnie nie uczyla, nie widziala smierdziucha na oczy, chodzi mi tylko o muzulmanow.Nikt mnie uczyc nie musial widze na ulicy jak to sie slini na widok europejki, wyjebalabym takiemu ze by poczul smak dupy kozy ktora pieprzyl w swoim kraju!🖐️

Gość Malwinella
jestes szczesliwa*

Gość Malwinella
to nie chodzi o ich pa*Y poprostu ciagle wydaje mi sie ze sa to bardziej mili i serdeczni chlopcy nic polscy i caly czas szukam kogos kto by mi uswiadomil jak jest naprawde, dlatego stworzylam ten temat

hmm stringi zal mi Ciebie nie bede sie z Toba w dyskusje wdawac bo szkoda moich nerwow.. szkoda ze nigdy nie spotkala Cie zadna nieprzyjemnosc ze strony rodaka.. szczerze Ci zycze zeby Polak Ci pokazal na co go stac.. moze wtedy zrozumiesz.. hmm na Marsie to raczej po polsku nie pogadasz.. i tak wstyd mi za takich ludzi jak Ty..

stringi to debilka polacy to dopiero smierdza, przejedz sie autobusem albo tramwajem w godzinach szczytu! normalnie na wymioty bierze Kretynko- Smierdziuch to przenosnia!Wiem ze myja kootasa zaraz po sexie🖐️ Moja byla przyjaciolka jest z takim brudasem, juz ex przyjaciolka wlasnie dlatego ze zyje z taka turecka swinia.Nigdy nie potrafilam i nigdy nie bede potrafila sluchac ich pierdolenia na temat religii, traktowania kobiet, co jest sluszne a co nie i jak powinna zachowywac sie kobieta:D Do tego ten brudas ma zone i dzieciaki, a ta kretynka z siedzi!🖐️Bo on ja przeciez tak bardzo kocha:D Dlatego nie chce jej znac i nie chce miec nic wspolnego z brudasami!🖐️ Poza tym widze na ulicy, pelnego tego brudu w stolicy, sam ich wyglad przyprawia mnie o mdlosci🖐️

Gość hhheeeee reeeee
jak sie autorko nie przekonasz na wlasnej skorze ,to sie nie dowiesz raczej.tu sa zdania podzielone.

Gość Lisa plenske
Rasizm, ciemnota i zabobon się w naszym narodzie szerzy.

Gość karolina z lublina lalalal
a dajcie spokoj, nie ma co takim wierzyc...ja sie przekonałam w Polsce, poznałam z tydzien temu takiego jednego...ale to zadna randka nie była :Oani razu nie spotkałam sie z nim sam na sam, a on ma chyba jakies dziwne plany w stosunku do mnie...:Oszok szok szok..raz powiedziałam, ze ma fajne zycie, bo mieszka we francji[teraz jest na wymianie tutaj], a on do mnie, ze jak za niego wyjde, to tez bede miała tak fajnie:O:O:O no i oczywiscie opowiadal mi o swojej religii - chyba chce mnie nawrócic...ale za mna nie ma tak latwo, heh :classic_cool: takze...oni gadaja rozne rzeczy...i sa dziwni...no zwyczajnie dziwni... ja tam nie mam zamiaru sie w blizsze kontakty z muzułmanami wdawac

hmm za tepa?? mi sie wydaje ze to Ty nie swiecisz tutaj inteligencja.. a nawet wrecz przeciwnie.. zacofaniem, nienawiscia i brakiem szacunku.. hmm zadnych pozytywow nie widze?? pozdrawiam :P

Gość karolina z lublina lalalal
ale to ciekawe...a to Polaków czy Polek dookoła ciebie brak?:P