Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia26...

Czy moge być w ciązy?

Polecane posty

Gość Julia26...

Witam Spalam z chłopakiem w 14 dniu swojego cyklu ( cykle mam miedzy 33-35 dniowe) Był to stosunek przerywany ale 3 razy. Po upływie 16 dni dostałam okres który trwał 2 dni , przed okresem miałam typowe miedmiesiaczkowe bóle brzucha i powiekszone piersi. Po 2 dniach okresu miałam 2 dni niczego a potem zaczeły sie brązowe plamienia które mam do teraz. Piersi mam opuchniete cały czas ale mnie nie bolą. Co to kurde znaczy?

Gość motoróweczka
polecam test ciążowy

Gość Julia26...
nie mam testu i dostep dp apteki bede miała dopiero po świetach

Gość elka20...
czy tkos odpowie do cholery

Gość niewiem co o tym wszystkim sad
Po a 14 dzien cyklu to raczej byly dni plodne . Po b stosunek przerywany ok ale 3 razy pod rzad to juz nie bo zawsze cos zostaje . Po c objawy masz jak na ciaze poniewaz nie dostalas okresu tylko plamienie . nie chce straszyć ale to całkiem możliwe .. Ile masz lat???

Gość Julia26...
mam 26 lat i raczej nie chce byc w ciąży. Chciałam ale już chyba nie chce. Okres dostałam trwał 2 dni ale był mniej obfity niż zwykle ,ale raczej to był okres . Po tych dwóch dniach nie było nic a teraz mam plamienia 2 dzień i opuchniete lekko piersi sądzisz że jest ryzyko ciąży?

Gość hhhuujj
to tylko h,u,j wie czy jestes

Gość Julia26...
wiem że moge sobie gdybac i gdybać ale kurcze martwie sie , a dopiero po świetach bede mogła test kupic dlago chciałabym żeby ktoś mi napisał czy w ogóle jest to możliwe żeby miec okres 2 dni i byc w ciązy

Gość To Tylko Jaaaaaaaaaaa
Tak, to jest możliwe, że jesteś w ciąży.

Gość Julia26...
ja uważam że nie. no bo ja miałam okres wiec nie jestem w ciąży , tylko czemu tylko 2 dni a teraz mam plamienia ale to pewnie ze stresu wszystko

Ja miałam podobnie i jestem w 5 miesiącu. Tzn. mój okres zawsze trwa ok 2-3 dni. Ten trwał 2 dni i później plamienia, a byłam już w ciązy. Biorąc to za okres dowiedziałam się w 2 miesiącu - tylko, że ja się starałam zajść w ciąże więc się ciesze. Stosunek przerywny to nie jest zabezpieczenie - to jest to samo co normalny.

Ja miałam podobnie i jestem w 5 miesiącu. Tzn. mój okres zawsze trwa ok 2-3 dni. Ten trwał 2 dni i później plamienia, a byłam już w ciązy. Biorąc to za okres dowiedziałam się w 2 miesiącu - tylko, że ja się starałam zajść w ciąże więc się ciesze. Stosunek przerywny to nie jest zabezpieczenie - to jest to samo co normalny.

Gość Julia26...
no to pięknie. co ja teraz zrobie.

Gość a to ja
sądząc po tym co napisałaś to całkiem możliwe. Proponuje zrobić test ciążowy i wszystko się wyjaśni. Chociaż testy też nie dają 100% pewności.

Gość Julia26...
Chłopak mnie rozwali jeśli sie okaże że jestem w ciąży, bo on chciał uzyc prezerwatywy a ja nie . On nie chce miec teraz dzieci

Gość Julia26...
jestem przekonana że to wszystko przez stres , wmawaim sobie że jestem w ciąży i dlatego tak sie dzieje

Możliwe, że sobie wmawiasz. Zrób betę da Ci 100%pewności,ale test po takim czasie nie powinien się pomylić.

Gość Lila31
Trzeba było wykazac sie wieksza odpowiedzialnoscia zwazajac na Twoj wiek, a nie teraz zachodzic w głowe. Kazdy stosunek niesie za soba ryzyko ciazy czy to w zabezpieczeniu - nawet tabletkami czy nie. Decydujac sie na wspolzycie decydujesz sie podjac to ryzyko - czasami przychodzi poniesc za nie konsekwencje - taka karma. Zycze powodzenia i wiecej dojrzałosci w zyciowych wyborach.

Gość Julia26...
Początkowo chciałam być w ciąży ale później i teraz juz nie chce i sie bojeeeeeee

Gość Julia26...
Początkowo chciałam być w ciąży ale później i teraz juz nie chce i sie bojeeeeeee

Gość Julia26...

Gość Julia26...
poczatkowo chcialam byc w ciazy teraz już nie chce i sie bojeee

Gość Julia26...

Gość Julia26...