Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giloputyna

Co sądzicie o niesamowicie przystojnych facetach

Polecane posty

Gość giloputyna

na miarę c. estwooda, dajmy na to który jest z niesamowicie brzydką, zarozumiałą,,głupią babą która pewnie nigdy by sobie nie znalazła męża, gdyby nie taki rasowy frajer chyba że jakiegoś krasnoluda. Mnie się wydaje że mają coś nie tak z głową albo małego ptaka.

Gość napisz konkretnie o co
ci chodzi, bo trudno zrozumieć sens twojej wypowiedzi :-O

Gość giloputyna
no przystojny facet i karakal

Gość buahhahahahahahahhaDDDD
Wielu niezwykle przystojnych facetów nie akceptuje siebie i nie wierzy w siebie. Dlatego szukają okazji di dowartościowania siebie w licznych związakach z pięknościami. Tymczasem pewne rzeczy wynosi się z domu, jeśli przystojny chłopak nauczył się pokory, miał szacunek do swojej mamy i wiedział że skromność to wielka wartość nie będzie miał problemów z zaakceptowaniem zwyczajnej kobiety. Wiecie jak wygląda żona Tomka Kamela?

Gość Martynkowska __23
what?? Może ten nieskazitelnie piękny facet zobaczył w takiej kobiecie coś więcej niż urodę ty tępy jełopie, może zobaczył pasję, własne zainteresowanie, mądrość życiową, uczciwość....czego na pewno tobie brakuje

Gość do aotorki tematu
karakany zazwyczaj mają to czego nie maja takie idiotki jak TY czyli intelekt!!!

Gość buahhahahahahahahhaDDDD
Dlaczego nazywasz mnie jełopem? co ja złego powiedziałem? uważam że sama uroda u kobiety nic praktycznie nie znaczy... ja rozumiem mężczyzn którzy wolą normlane, delikatne i mądre panie:)

Gość wiemy jak wygląda
problem w tym, że Tomaszek K...ma tylko urodę poza tym pustaczek jakich mało... na tematy gwiazd mozna dyskutować latami np Doda-Majdan...wielka milość dopoki radzio zarabiał, gdy Radzio dostawał 5kawałków już zonki nie było bo i po co miała utrzymywać starego mężą?

Gość giloputyna
A co to za atak, ja akurat w przeciwieństwie do tego karakala mam liczne pasje, jestem cenionym pracownikiem naukowym, a ten babol nie dość że jest szpetny to jeszcze głupi, nigdy bym nie określiła mądrej kobiety karakalem nawet jakby była brzydka, po prostu patrzę na wnętrze. Mnie się wydaje że facet jest masochistą, w ogóle jest taki przesadnie grzeczny i lękliwy.

Gość o gustach się nie dyskutuje
dla Ciebie Clint przystojny a dla mnie tylko świetny aktor dla jednych Edzia to bogini dla mnie zwykła brzydka baba, która musi nalozyć kg pudru by wyjsc na ulicę

Gość oceniasz w ten sposób kobietę
bo podoba Ci się jej facet!! brzydka z Ciebie kobieta oj brzydka tak się nie postępuje

Gość do pani autorki
myślę, że jesteś na niższym poziomie intelektualnym niż żona tego niby przystojnego, twój sposób wypowiedzi o tym świadczy, za każdym razem co spojrzysz na kobietę to pomysl sobie: to ją ściska i przytula ten twoj przystojny pan a TY w kącie hehe

ja nic nie sądziłem o niesamowicie przystojnych facetach, dopóki szwagierka nie powiedziała, że prawie wszyscy to geje.....patrząc na tych wszystkich przystojnych aktorów, może to i prawda

Gość giloputyna
Jakbyście zobaczyły ją to zmieniłybyście zdanie, on wygląda z nią jak adonis z purchawą, nie dlatego nawet że jest brzydka, ale dlatego że jest wstrętna wewnętrznie i moralnie, nikt jej nie lubi, wszyscy mają ją za nadętą snobkę, ma takie wydęte wargi , zrobi wszystko dla pieniędzy, nie ma żadnych zasad i hamulców. Wszyscy się pytają jak to możliwe że to jej mąż, on nie jest normalny, bo nawet przy niej się nie śmieje ani nie odzywa.

Gość z doświadczenia zyciowego
wiem , że im wyższy facet tym mniej inteligentny, poza wzrostem nie mają nic:o

Gość autorki dlaczego
opisujesz zycie innych? możę opiszesz swoje?? zapewne jesteś sama i twoje motto zyciowe : dzisiaj trzeba komus dokopać? żal mi Ciebie, naprawdę

Gość giloputyna
on jej nie przytula!! a jak ona chce go pocałować to się krzywi!!

Gość to gdzie Ty pracujesz
w burd....???? mieszkasz pod ich łózkiem?

Gość niektorzy nie pokazują uczuć
na zewnątrz, pomyślałas o tym? facet się wstydzi i już, mamy takich pełno w tym kraju masz faceta?

Gość giloputyna
Co do Kamela i jego dziewczyny to mogę powiedzieć że Kasia jest pięknością przy niej, i że w przeciwieństwie do nich wyglądają na kochającą się parę