Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhh życie

Czego On może chcieć ?

Polecane posty

Gość Ehhh życie

...po 7 miesiacach od rozstania odezwał sie . Byliśmy razem 2 lata , On mnie zostawił bo jak sam stwierdził przestał mnie kochać :( Bardzo przeżyłam to, długo sie nie mogłam pozbierać, wpadłam w depresje i nie potrafiłam normalnie funkcjonować... W koncu dowiedziałam sie ze ma inna...trudno...jakoś to musiałam znieśc...ale po 3 miesiacach milczenia odezwał sie ! Zaprosił mnie na naszej klasie do znajomych stamtad spisał nr i pisał do mnie "co słychać" itepe...do tego wspominał nasz zwiazek , pisal ze ma ode mnie wszystkie prezenty (wspomniał poduszke dana mu na walentynki z wielkim sercem i naszymi imionami)...zdziwiłam sie i byłam w smsach dośc oschła...od tamtej pory puścił kilka sygnałków ale teraz juz milczy... Nie rozumiem facetów...po co sie odzywał ?? Wszytskie qmpele mowia ze za mna widocznie teskni . Ze pewnie z tamta mu nie wyszło i szuka pocieszenia u mnie....

Gość robinia12345
"Ze pewnie z tamta mu nie wyszło i szuka pocieszenia u mnie...." też tak sądzę ;/ Mój były ostatnio tez się do mnie odezwał, pisał też, że tęskni, że tylko itp. Ale nic to. Nawet jeśli tęsknisz za nim, to bądź oschła, on chce wyczuć czy może wrócić z podkulonym ogonem a za moment znowu Cię zostawić czy ma szukać innej naiwnej :) powodzenia!:) i wesołych świąt (nie przejmuj się tym gościem, skoro powidział, że nie kocha, miał inna, to napradę DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ:) )