Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

wesołe święta??

Polecane posty

czy ktoś takie miewa w swoim domu? takie jak z reklam i seriali, gdzie wszyscy ochoczo razem gotują i potem śpiewają i cieszą się sobą?? bo ja nie znam takiej rodziny niestety.

Gość Rodzina ike
tak ma :classic_cool:u nich wszyscy są pierdolnięci

lady_glutter - opisz, jak to u Ciebie wygląda. czy wszyscy chętnie włączają się w przygotowania? czy tego dnia w ogóle nie włączacie telewizora? itp.

owszem,ubieramy choinke i pomagamy w kuchni.po kolacji spiewamy koledy;) tv nie wlaczamy,ew radio albo cd z koledami. a po obzarstwie siedzimy i gadamy zwykle do pozna

u mnie w domu to roznie bywalo,ale jak wiecej rodziny zebralo,to bylo super:) wszyscy rozmawialismy,smialismy,babcia i mama meczyly koledy i potem kevin sam w domu:P piekne czasy...teraz sie troche pozmienialo,ale nadal lubie u nich swieta. u mojego mena znowu tetnia zyciem,bo tam maja dzieciaki,ktore nadaja wszystkiemu energii:) tv wogole nie wchodzi w gre...rozmawiamy,sa konkursy i takie tam.ogolnie super spotkanie:)

mnie się nie chce nawet pisać ile nerwowości zawsze było w wigilię w moim domu. w tym roku w moim rodzinnym domu w ogóle nie będzie wigilii. brat z żoną i synem wyjechał, mama idzie do koleżanki, a ja jadę do mojego faceta. najsmutniejsze jest to, że ja wcale nie paliłam się do tego wyjazdu, ale moja mama zupełnie nie paliła się do spędzenia świąt ze mną, więc powiedziałam, że wyjadę i ona cała szczęśliwa umówiła się z koleżanką. smutno mi. znajomi też mi się żalą, że nie jest super. tęskno mi do prawdziwych świąt, których, tak naprawdę, nigdy nie miałam. i mam wrażenie, że one istnieją tylko na filmach.

Gość robinia12345
ja mam :) podczas świąt zjeżdzą się cała moja najbliższa rodzina i wszyscy wspólnie wesoło je spędzamy :) uwielbiam ten czas