Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka22

Ile może spóźnić się miesiączka po odstawieniu tabletekmicrogynom21

Polecane posty

Gość Natalka22

Witam! 31 pazdziernika wzielam ostatnia tabletke anty. Po 2 dniach dostałam normalne krwawienie. Powinnam przyjac tabletke po 7 dniach czyli 7 ale juz jej i nastepnych nie wzielam. Stwierdzilismy ze nie bede juz przynajmniej na jakis czas używać tabletek. Przez cały miesiąc od krwawienia kochalismy sie bez żadnego zabezpieczenia. Do dzisiaj nie dostałam miesiączki , zrobilam jakies 2 tyg temu test i wyszedl negatywnie. Wiem, że po odstwieniu tabletek może sie wszystko rozregulowac ale żeby aż tak? Ile mam czekać? Jaka jest szansa o ciążę? Czy po odstawieniu tabletek tak łatwo zajsc juz w pierwszym cyklu? Proszę o jakieś porady? Może któraś z Was też czekała dlugo za miesiączką? Kupiłam test i zrobie 24 grudnia:) Do lekarza ide dopiero po świętach bo niestety nie mialam na to czasu. Z góry dziekuje za odpowiedzi.

Gość ahaaaa....
najłatwiej jest chyba zajść w ciąże zaraz po odstawieniu tabsów

ja po odstawieniu tabletek miałam okres po 33-35 dniach, później miałam... owulację po ponad 40 dniach (okresu już nie dostałam, bo zaszłam wtedy w ciążę) ale gdybym nie zaszła, to pewnie po ponad 50 dniach... tabletki czasem potrafią nieźle rozregulować... tak że nie martw się, ale jak sytuacja będzie się powtarzać to idź do lekarza

Gość Natalka22
A jesli to ciąża to nie powinnam już czuć jakiś objawów? Jedyny objaw( MOŻE STRES I INNE ) to to , że nie musze palić, wrecz mi sie nie chce palic papierosow a niegdy nie mogłam odmówic. Poza tym nic? Ani na ciąże ani na okres.. tylko śluz dużo czystego lub takiego bialego sluzu.