Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystyna50

Ojciec kontra Syn

Polecane posty

Cześć Mój mąż jest alkoholikiem, ma manie wielkości może wszystko. Pracuje na budowie, chociaż teraz zima to siedzi w domu. Co pare dni przychodzi napity. Jest agresywny pare razy zdarzyło mu się podnieść rekę na mnie i syna, chciałam się rozwieść, ale to długa i popaprana historia. To było do przewidzenia, że tak bedzie bo syn jest strasznie uparty, pewny siebie, ma cechy ojca. Mieszkamy w małym mieście ok. 35 tys. małżonek jest znany z tego i owego. Pewnego razu mąż narobił renomy synowi i chłopak nie wytrzymał strzelił mu pare razy nie mogłam ich rozdzielić, na pare dni syn wyprowadził się z domu. Ja już nie wytrzymuje psychicznie, a syn deklaruje, że kończy 18 lat rzuca szkołe i znika z kochanej rodzinki. Niewiem co robić oskarża też mnie, że się z nim nie rozwiodłam. W naszym mieście mieszka tylko rodzina męża z która nie zabardzo. Reszta rodzinki za granicą. Niewiem co robić

Gość abbbbbbbbbbbtrrrrr
Nie rozumiem po co tkwisz w takim związku.Czy dziecko nie jest dla Ciebie wazne?Rzuć go w diabły.

Gość a po co ma z wami mieszkac
? ciebie przeciez o nic nie obchodzi. dla ciebie liczy sie wylacznie mezus i go pilnuj, moze cie zajebie na smierc albo co najmniej wyladujesz w szpitalu polamana to zrozumiesz przeslanie debilko