Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowana1111

Suwaczki ślubne - po co to komuś

Polecane posty

Gość niezorientowana1111

Skąd się wziął trend na pokazywanie wszystkim obcym na necie kiedy ma się odbyć wesele, ile dni zostało ? To taka potrzeba wewnętrzna, aby się obnażyć swoim szczęściem? Już nie mówiąc o stronach z Młodymi (przyszłym małżeństwem), gdzie jest zawarte multum informacji o nich. To taki rodzaj ekshibicjonizmu ?

Gość niezorientowana1111
podnoszę

Gość up0
nigdy nie widzialam takiej stronki;p ale podaj link;p mi tez sie to wydaje bez sensu ale jak ludzie tylko sie tu naczytaja o zdradach itp to pozniej chca wykrzyczec swiatu" patrzcie a mnie nie zdradza i jest ok" ;] tak mi sie wydaje;p

Gość up0
chodzilo mi o to "Już nie mówiąc o stronach z Młodymi (przyszłym małżeństwem), gdzie jest zawarte multum informacji o nich" ;p

Gość niezorientowana1111
Muszę poszukać ;) sama natknęłam się przypadkiem na to bo ktoś miał w stopce, a że ślub mam przed sobą z ciekawości zajrzałam. Według mnie to przesada dlatego, że tam było sporo danych - nawet nazwiska osób z rodziny, daty urodzin, uczelnie, zdjęcia, no wszystko praktycznie.

Gość to jest chore i tyle
Patologia... A te strony... I ci ludzie maja zamiar stworzyc niebawem odpowiedzialna i kochajaca sie rodzice?

Gość up0
hehe niezle tego jeszcze niewidzialam ale widac ludzie w ten sposob sie dowartosciowuja;p

Ja na niektórych forach mam suwaczki, z li tylko tego powodu, że nie chce mi się codziennie liczyć ile tych dni zostało. :) Uważam też, że taki suwaczek pełni role informacyjną bo dziewczyną mogą porównać jak inne osoby mające ślub w podobnym okresie stoją z organizacją. Natomiast co do stron, my mamy taką stronę, ma ona dużo zalet. Po pierwsze zawrzemy tam wszystkie potrzebne informacje, od tak błahych jak prośba o nie sypanie ryżem w kościele, nie robienie w kościele zdjęć, po bardziej poważne, jak mapy dojazdowe do kościoła i sali, noclegi itd. Oprócz tego jest to dobre miejsce do zamieszczania zdjęć po weselu, zamiast wysyłania wszystkim płytek. Uważam też, że to właśnie na stronie a nie w zaproszeniu powinna być informacja o "czymś" zamiast kwiatów i np. prośba o pieniądze zamiast prezentów. Wtedy nie jest to takie nachalne a osiągamy zamierzony cel, czyli poinformowanie naszych gości o tym, co sprawiło by nam największą przyjemność. Jeśli ktoś woli prezenty, to strona internetowa jest idealnym miejscem na listę prezentów. :)

Gość Zia wreszcie sie z Toba
zgadzam! Dodam jeszcze,ze suwaczka nie mialam na zadnym forum,ale mialam na pulpicie komputera. Nawet po slubie moj maz sobie go zostawil i czesto patrzyl ile to juz jestesmy razem :)

No proszę, w końcu ktoś moje zdanie podziela. :) Miło mi. :) A jeszcze jak jest miło, jak się jest czymś zajętym a potem spogląda się na suwaczek i widzi się, że np. upłynęło nie wiadomo kiedy 20 dni.

Gość dla mnie to dziwne ale
jak ktos lubi - jego sprawa