Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latte

Zdrowia dieta = efekty. Nie mydlić oczu

Polecane posty

Zajmuje się odżywianiem i suplementacją od wielu lat. Boli mnie serce, kiedy czytam o dietach "głodówkach". Nie wykańczajcie się! Organizm potrzebuje kalorii, witamin i minerałów. Sekret tkwi w tym, żeby dostarczaj je wszystkie z produktów wysokiej jakości. Dodatkowo można sobie uzupełniać braki witaminami (bardzo skuteczne - dla określonej grupy krwi) patrz: http://suplementy-diety.net/pl,category,109838,preparaty,dla,grup,krwi.html , dodatkowo mogę polecić sok z Noni od Calivity. To nie wszystko! Sprawdź jaka dieta jest odpowiednia dla Twojej grupy krwi i staraj się jej przestrzegać. Nie będziesz mogła jeść wszystkiego, ale za to możesz najadać się do syta bez wyrzutów sumienia i chudnąć.

A ja nie rozumiem jak można być na diecie , która jest tak rygorystyczna,że możesz jeść tylko pewnie produkty. przecież nie chodzi tylko o uczucie sytości- ja na przykład nie mogłabym zrezygnować z pewnych produktów tylko dlatego,ze sa tuczące bądź sie współgrają z moją grupą krwi. Wszystko trzeba robić z umiarem ale bez przesady- jedzenie to przecież jedna z największych przyjemności w życiu. Jedyne czego trzymam sie rygorystycznie to przyjmowanie calivity z suplementydietyistore.pl

Gość zdrowa dieta to za mało
zatem zagadnienie zdrowia psycho-fizycznego należy ująć holistycznie, w skrócie: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny ale rekreacyjny na poziomie potu 3. higiena pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Równolegle polecam oczyszczać organizm z toksyn. Rozwinięcie zagadnień w poniższych linkach: www.vademecum.zdrowia.prv.pl -jak żyć żeby żyć http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263